Facebook Pixel Super League: Ξεκάθαρος Βαρούχας για VAR και πέναλτι στην Τούμπα - "Αδικήθηκε ο Ατρόμητος με Ολυμπιακό" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-02 23:44:00

Ξεκάθαρος Βαρούχας για VAR και πέναλτι στην Τούμπα - "Αδικήθηκε ο Ατρόμητος με Ολυμπιακό" (Vid)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Βαρούχας για VAR και πέναλτι στην Τούμπα - "Αδικήθηκε ο Ατρόμητος με Ολυμπιακό" (Vid)

Ανάλυση-φωτιά από τον έμπειρο καθηγητή διαιτησίας για τις δύσκολες επίμαχες φάσεις σε Τούμπα και Φάληρο. Η εκτίμησή του για τα πέναλτι στο ντέρμπι και σε ποια κρίσιμη φάση έγινε λάθος στο Καραϊσκάκη.

Super League: Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της 6ης αγωνιστικής, η οποία είχε... μπόλικο υλικό για τον καθηγητή διαιτησίας.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ξεκίνησε την ανάλυσή του από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ατρόμητος και συμφώνησε με αμφότερες τις αποφάσεις του διαιτητή στα δύο πέναλτι που σφυρίχθηκαν υπέρ του Ολυμπιακού. Για την πρώτη περίπτωση τόνισε πως η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ροτάριου ενώ ο Ρουμάνος δεν το είχε σε φυσική θέση, ενώ για τη δεύτερη υποστήριξε ότι ο Κιβρακίδης έβαλε το πόδι του ανάμεσα στα πόδια του Μπακαμπού και τον ανέτρεψε.

Ωστόσο, ο παλαίμαχος διαιτητής δικαίωσε τις διαμαρτυρίες του Ατρομήτου για πέναλτι στο 56'. Πρόκειται για μία φάση που η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σισέ εντός της περιοχής του Ολυμπιακού, με τον Παναγιώτη Βαρούχα να τονίζει πως υπήρξε παράβαση και θα έπρεπε να έχει καταλογιστεί.

Μεγάλη συζήτηση έγινε και για τις αποφάσεις των διαιτητών στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, για τις οποίες ο Παναγιώτης Βαρούχας είπε ότι ενώ ο VAR ήταν άριστος, ο Αυστριακός διαιτητής δεν δικαιολόγησε την έλευσή του στην Ελλάδα.

Αναφορικά με το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού, ο καθηγητής διαιτησίας συμφώνησε με την απόφαση που πάρθηκε μετά από παρέμβαση του VAR. Ανέλυσε ότι ο Κοτάρσκι δεν βρήκε την μπάλα, παρά μόνο το κεφάλι του Σπόραρ, συνεπώς υπάρχει παράβαση.

Τέλος, τοποθετήθηκε για το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ που πήρε πίσω ο διαιτητής στο 90', για να συμφωνήσει εκ νέου με την υπόδειξη του VAR. Ο Παναγιώτης Βαρούχας υποστήριξε ότι ο Μάγκνουσον δεν είχε καμία επαφή με τον Κωνσταντέλια, ο οποίος έπεσε σκοπίμως για να κερδίσει πέναλτι. Τόνισε επίσης ότι ευθύνη για την αρχική λάθος υπόδειξη είχε και η επόπτης, η οποία είχε την κατάλληλη οπτική επαφή ώστε να βοηθήσει τον διαιτητή, κάτι που όμως δεν έκανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προελαύνει για τίτλο ο ΠΑΟ! - Στο +7 από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ - Μεγάλο ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags