Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Tελικά πάσχει από κατάθλιψη ο Ρονάλντο; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 21:32:00

Tελικά πάσχει από κατάθλιψη ο Ρονάλντο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Tελικά πάσχει από κατάθλιψη ο Ρονάλντο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονη είναι η κουβέντα που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την κατάσταση της ψυχικής υγείας του Πορτογάλου σούπερ σταρ με άνθρωπο που έχει μιλήσει μαζί του να δίνει απαντήσεις.

Τζόρνταν Πίτερσον: Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες που αναφέρονται σε πιθανό πρόβλημα στην ψυχική υγεία του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τα πάντα να ξεκινούν από την συνέντευξη που έδωσε διάσημος ψυχολόγος  τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος  περνά μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του, καθώς καλείται να ξεπεράσει κάποια συγκεκριμένα εμπόδια, ωστόσο ποτέ δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «κατάθλιψη» όπως προέκυψε από τη λανθασμένη αναδημοσίευση της συνέντευξής του.

«Με κάλεσε να πάω να τον δω. Είχε κάποια προβλήματα στη ζωή του πριν από μερικούς μήνες και ένας φίλος του τού έστειλε μερικά από τα βίντεο μου και είπε ότι τα είχε δει.

Μου έδειξε όλο τον εξοπλισμό του για να τον κρατά σε βέλτιστες συνθήκες, μιλήσαμε για τις εταιρείες του. Συζητήσαμε κυρίως για το τι ήθελε στο μέλλον και μερικά από τα εμπόδια που αντιμετωπίζει. Μιλήσαμε για περίπου 90 λεπτά
», είπε συγκεκριμένα ο Τζόρνταν Πίτερσον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags