Facebook Pixel Νότιγχαμ Φόρεστ: "Απασφάλισε" ο Μαρινάκης - Τελειώνει τον προπονητή της Νότιγχαμ - Φέρνει τοπ όνομα
| 2022-10-04 10:14:00

"Απασφάλισε" ο Μαρινάκης - Τελειώνει τον προπονητή της Νότιγχαμ - Φέρνει τοπ όνομα

Sportdog Team
"Απασφάλισε" ο Μαρινάκης - Τελειώνει τον προπονητή της Νότιγχαμ - Φέρνει τοπ όνομα

Η πολύ κακή εικόνα της Νότιγχαμ Φόρεστ, που μετά την ήττα από τη Λέστερ είναι μόνη στην τελευταία θέση της Premier League αναγκάζει τον πρόεδρο της ομάδας να προχωρήσει σε δραστικές λύσεις ώστε να... σωθεί η χρονιά.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Παρά τις μεγάλες επενδύσεις και τις πολλές μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι η Φόρεστ δεν μπορεί να... σηκώσει κεφάλι καθώς διασύρθηκε και την Δευτέρα (3/10) από την Λέστερ με 4-0, αποτέλεσμα που την αφήνει μόνη στην τελευταία θέση της Premier League κάτι που φαίνεται ότι μπορεί να κοστίσει την θέση στον πάγκο στον Στιβ Κούπερ, παρά το γεγονός ότι ήταν ο άνθρωπος που έφερε την ομάδα στην κορυφαία κατηγορία.

Όπως αναφέρουν  αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ράφα Μπενίτεθ είναι αυτός που μοιάζει φαβορί για να αναλάβει τη δύσκολη αποστολή, ώστε να βοηθήσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ να αποφύγει τον υποβιβασμό, που είναι και ο βασικός στόχος, με τον Ισπανό, αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, να αναλαμβάνει ομάδα μετά από τον περασμένο Ιανουάριο και την αποχώρησή του από την Έβερτον, ενώ να θυμίσουμε ότι έχει κάτσει στους πάγκους των Βαλένθια, Λίβερπουλ, Ίντερ, Νάπολι, Ρεάλ Μαδρίτης και Νιούκαστλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags