Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χάνει Σπόραρ ο Γιοβάνοβιτς - Τι γίνεται με Παλάσιος, Βέρμπιτς και Κώτσιρα
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 12:57:00

Χάνει Σπόραρ ο Γιοβάνοβιτς - Τι γίνεται με Παλάσιος, Βέρμπιτς και Κώτσιρα

Sportdog Team
Χάνει Σπόραρ ο Γιοβάνοβιτς - Τι γίνεται με Παλάσιος, Βέρμπιτς και Κώτσιρα

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε διαδικασία προετοιμασίας για το κυριακάτικο (9/10) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να διαχειριστεί ορισμένα προβλήματα.

Πίσω του αφήνει τη μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, καθώς η πρόκληση της Τούμπας αποτελεί παρελθόν και ακολουθεί η επόμενη του Αστέρα Τρίπολης. Το απόγευμα της Κυριακής (9/10, 19:30) οι Πράσινοι υποδέχονται τους Αρκάδες στη Λεωφόρο, στοχεύοντας στο 7x7 και τη συνέχιση του αήττητου σερί τους στο πρωτάθλημα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπαίνει πάντως στη νέα εβδομάδα με ένα μεγάλο πρόβλημα. Την απώλεια του Σπόραρ. Ο Σλοβένος φορ υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και πρακτικά, κρίνεται αδύνατο να προλάβει το ματς στο "Απ. Νικολαΐδης". Έτσι, την ευκαιρία να ξεκινήσει βασικός θα έχει ο Ιωαννίδης. Ο Σπόραρ θα λείπει σίγουρα και από τη Λαμία την επόμενη εβδομάδα, με την απουσία του μοιραία να φτάνει τις 2 εβδομάδες.

Από την άλλη, καλά είναι τα νέα για τον Παλάσιος. Ο Αργεντινός εξτρέμ αντιμετώπισε πρόβλημα στην ποδοκνημική τις προηγούμενες ημέρες, το οποίο ενώ φαινόταν πως το ξεπερνά, εν τέλει οι ενοχλήσεις επανήλθαν στην Τούμπα και γ' αυτό έμεινε εκτός. Πλέον, ο Αργεντινός είναι καλύτερα και όλα δείχνουν πως θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς. Τέλος και ο Βέρμπιτς θα είναι κανονικά "παρών", ξεπερνώντας τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπώρησαν πρόσφατα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags