Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Ο Γκατσίνοβιτς είναι ίσως το μεγάλο λάθος που έκανε το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 12:33:00

Ο Γκατσίνοβιτς είναι ίσως το μεγάλο λάθος του ΠΑΟ - Τι θα έκανε με την ομαδάρα του Γιοβάνοβιτς!

Ο Γκατσίνοβιτς είναι ίσως το μεγάλο λάθος του ΠΑΟ - Τι θα έκανε με την ομαδάρα του Γιοβάνοβιτς!

Ο Σέρβος παικταράς κάνει φοβερά πράγματα στην ΑΕΚ, υπενθυμίζοντας στον Παναθηναϊκό τη λάθος επιλογή να μην τον κρατήσει το καλοκαίρι στη Λεωφόρο.

Το όνομα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς γράφτηκε για πάντα στην ιστορία της ΑΕΚ, καθώς ο Σέρβος παικταράς πέτυχε το πρώτο γκολ στην "Αγιά Σοφιά - OPAP Arena". Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, καθώς σκόραρε ξανά για το 4-0 της ομάδας του.

Ο Γκατσίνοβιτς λοιπόν κάνει φοβερά πράγματα στην ΑΕΚ, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα στον Παναθηναϊκό τη λάθος επιλογή να μην τον κρατήσει το καλοκαίρι στη Λεωφόρο. Δεν θα μπούμε σε ζητήματα χρημάτων, δεν είμαστε λογιστήριο. Εδώ μιλάμε καθαρά ποδοσφαιρικά, για το γεγονός ότι οι Πράσινοι είχαν ένα σύγχρονο χαφ μεγάλης κλάσης, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις από τη μέση και μπροστά και τελικά, δεν τον κράτησαν. Σε εμάς τουλάχιστον, φαντάζει κρίμα αυτός ο παίκτης που ήρθε στα μέρη μας για τον Παναθηναϊκό, να παίζει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ελλάδα πλην του Τριφυλλιού.

Το τρομερό με τον 27χρονο Σέρβο είναι το πόσο προσαρμοστικός παρουσιάζεται στην πράξη. Ήρθε στο Τριφύλλι τον Γενάρη και με το "καλημέρα", ήταν σαν να παίζει χρόνια στην ομάδα. Το ίδιο τώρα και στην ΑΕΚ. Σε όλα αυτά, προσθέστε και τον πολύ καλό χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή.

Μία διευκρίνιση, τέλος, για να μην παρεξηγηθούμε. Δεν λέμε ότι ο Παναθηναϊκός κακώς πήρε τον εξαιρετικό μέχρι στιγμής Τσέριν, ή τον σταρ Μπερνάρ. Όμως ακόμα και σε αυτή την ομαδάρα που έχει φτιάξει φέτος ο Γιοβάνοβιτς, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα ήταν ιδανικό fit.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags