Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτές οι σκέψεις Μίτσελ ενόψει Καραμπάγκ για Μαρσέλο και την επίθεση του Ολυμπιακού - Νέο ρεπορτάζ
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 14:05:00

Οι σκέψεις Μίτσελ ενόψει Καραμπάγκ για Μαρσέλο και την επίθεση του Ολυμπιακού - Νέο ρεπορτάζ

Sportdog Team
Οι σκέψεις Μίτσελ ενόψει Καραμπάγκ για Μαρσέλο και την επίθεση του Ολυμπιακού - Νέο ρεπορτάζ

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για τον αγώνα της Πέμπτης (6/10) για το Europa League με τον Ισπανό τεχνικό να δείχνει ότι έχει αρχίσει να κατασταλάζει στους παίκτες που θα αγωνιστούν βασικοί.

Νίκος Σταματέλος: Για το κρίσιμο παιχνίδι με την Καραμπάγκ και τις σκέψεις του Μίτσελ ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o έμπειρος ρεπόρτερ που ανέφερε ότι ο Ισπανός τεχνικός βλέπει τον Μπιέλ σαν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Μαρσέλο λογικά θα είναι στον πάγκο.

«Δεν έχει κάνει ακόμη δοκιμές ο Μίτσελ, σήμερα και αύριο θα δείξει τι σχεδιάζει. Ο Μπιέλ λογικά θα παίξει σέντερ φορ. Το είπε και ο Ζέκα προ ημερών στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως μπορεί να παίξει πολύ καλά και σε αυτή τη θέση. Μου φαίνεται δύσκολο να βάλει τον Μαρσέλο πρώτη φορά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ο Ισπανός ξέρει καλύτερα από τον καθέναν πώς να τον διαχειριστεί και λογικά θα παίξει ξανά ο Ρέαμπτσιουκ αριστερά», τόνισε ο Νίκος Σταματέλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags