Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: "Η πρώτη μεγάλη αλλαγή Μίτσελ στο Λιμάνι - Προσοχή με Μπακαμπού - Ρίσκο με τον Μπιέλ γιατί..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 13:05:00

"Η πρώτη μεγάλη αλλαγή Μίτσελ στο Λιμάνι - Προσοχή με Μπακαμπού - Ρίσκο με τον Μπιέλ γιατί..."

του Γιώργου Κτενά
"Η πρώτη μεγάλη αλλαγή Μίτσελ στο Λιμάνι - Προσοχή με Μπακαμπού - Ρίσκο με τον Μπιέλ γιατί..."

Ο νέος Ολυμπιακός και το πλάνο για τον... τελικό της Πέμπτης! Σε ποια αγωνιστικά κομμάτια έδειξαν βελτίωση οι Πειραιώτες κόντρα στον Ατρόμητο, τι έδειξε ο νέος επιθετικός και πώς πρέπει να παίξουν απέναντι στην Καραμπάγκ.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο σχολίασε, μέσω του sportdog, ο Μπάμπης Τεννές καθώς ήταν το πρώτο τού Μίτσελ μετά την επιστροφή του στο Λιμάνι, ενώ ξεχώρισε και ο Σεντρίκ Μπακαμπού με την παρουσία του.

Ο πεπειραμένος τεχνικός αναφέρθηκε στις αλλαγές τού Ισπανού προπονητή στους Ερυθρόλευκους, αλλά και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που πλησιάζει και για το οποίο δεν υπάρχουν λύσεις στην επίθεση.

"Έτσι αποσυντόνισε τον Ατρόμητο - Ταχύτητα στο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός - Πειστική εμφάνιση"

"Για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ καλή διάθεση, είχε μια ταχύτητα στο παιχνίδι του, εβγαλε αυτοματισμούς, έκανε φάσεις και ήταν έτσι όπως τον ξέρουμε στο Καραϊσκάκη. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το κέντρο του Ολυμπιακού, ο Χουάνγκ μαζί με τον Εμβιλά, και η τοποθέτηση του Ελ Αραμπί πίσω από τον φρο αποσυντόνισε λίγο τον Ατρόμητο και βρήκε χώρους ο σκόρερ της ομάδας και εκτός από τα δύο γκολ είχε και ευκαιρίες για παραπάνω", ανέφερε αρχικά ο Μ. Τεννές μέσω του sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Κινδύνευσε λίγο αλλά για πρώτη φορά ήταν πειστική η εμφάνιση που έκανε, χωρίς ακόμα να έχει φτάσει στο επίπεδο προηγούμενων ετών που τον θεωρούσαμε αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πρωτάθλημα.

"Αυτό άλλαξε ο Μίτσελ - Προβλήματα στον Ατρόμητο - Αυτό να προσέξουν με Μπακαμπού"

Τι άλλαξε ο Μίτσελ;

"Στο ξεκίνημα η έλευση νέου προπονητή αυξάνει τη διάθεση και την ψυχολογία των παικτών. Η τοποθέτηση του Ελ Αραμπί όχι ως καθαρό φορ αλλά λίγο πιο πίσω για να παίρνει κάθετες πάσες από κεντρικούς χαφ, ήταν χώρος μεταξύ των γραμμών τού Ατρομήτου που δημιούργησε προβλήματα. Αλλά αυτό που είχε μεγάλη σημασία ήταν η διάθεση των παικτών να κερδίσουν μονομαχίες, να τρέξουν, να καλύψουν χώρους. Κάτι που στα προηγούμενα παιχνίδια βλέπαμε ότι δεν ίσχυε, βλέπαμε ομάδα που δεν άλλαζε ταχύτητα".

Πώς είδατε τον Μπακαμπού;

"Είναι σημαντικό ότι κυνηγάει την μπάλα στον χώρο και έχοντας εξαιρετική ταχύτητα νομίζω ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Αρκεί και οι μεταβιβάσεις της μπάλας που θα γίνονται προς εκείνον, να είναι καλές. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν στατική ομάδα, ήταν ομάδα που έτρεχε".

Μπορεί να γίνει αντι-Ελ Αραμπί;

"Το δείγμα είναι πολύ μικρό, έδειξε καλά στοιχεία αλλά πάντα στο ποδόσφαιρο σημασία έχει η διάρκεια. Μας έχουν ξαφνιάσει πολλές φορές παίκτες, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι θα έχει την πορεία του Ελ Αραμπί".

Τέλος, θέλω να μου πείτε την άποψή σας για το ενδεχόμενο να παίξει ο Μπιέλ στην κορυφή στο παιχνίδι με την Καραμπάχ, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

"Στη θέση 9 χρειάζεται επιθετικός - Μακάρι να αρκεί ο Μπιέλ και μακάρι να κερδίσει ο Ολυμπιακός, αλλά είναι παίκτης που παίζει λίγο πιο πίσω από τη θέση 9 και στα άκρα. Όλα αυτά είναι πράγματα που μέσα στο παιχνίδι μπορούν να αλλάξουν και μακάρι να πάνε όλα καλά".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμπανάκι" Μίτσελ για τρεις ξένους παίκτες - Ανατροπή με Χάμες και Μπιέλ - Γι’ αυτό έκοψε Φορτούνη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags