Facebook Pixel Χουάν Χοσέ Περέα: Η προσαρμογή του Περέα στα "σαλόνια" της Bundesliga και της Στουτγκάρδη - Οι δύο θέσεις που παίζει
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 15:10:00

Μεγάλη πίεση για Περέα στα "σαλόνια" της Bundesliga - Έπαιξε με Μπάγερν, του άλλαξαν θέση!

Sportdog Team
Μεγάλη πίεση για Περέα στα "σαλόνια" της Bundesliga - Έπαιξε με Μπάγερν, του άλλαξαν θέση!

Το Sportdog καταγράφει πως κύλησαν οι δύο πρώτοι μήνες του Χουάν Χοσέ Περέα στη Γερμανία και το πως, μέχρι στιγμής, αξιοποιείται από την Στουτγκάρδη ο Κολομβιανός επιθετικός.

Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε μία από τις από τις πιο ακριβές πωλήσεις στην ιστορία του, παραχωρώντας έναντι 2,4 εκατ. ευρώ τον Χουάν Χοσέ Περέα στην Στουτγκάρδη. Οι Γερμανοί παρακολουθούσαν καιρό τον ποδοσφαιριστή, αποφασίζοντας τώρα εν τέλει να επενδύσουν με ένα σημαντικό πόσο πάνω του.

Περίπου δύο μήνες μετά την έναρξη της σεζόν, ο Κολομβιανός προσπαθεί ακόμα να βρει ρόλο και χώρο. Τις πρώτες τρεις αγωνιστικές στην Bundesliga έπαιξε μόλις 6 λεπτά ως αλλαγή, ενώ η πρώτη φορά που πήρε σημαντικό χρόνο ήταν τα 30 λεπτά του στο 0-0 με την Κολωνία. Ακολούθησε ένα 14λεπτο συμμετοχής στην ισοπαλία εκ νέου (2-2) με την Μπάγερν Μονάχου στις 10 Σεπτεμβρίου και έκτοτε, έχει δει από τον πάγκο τις ήττες στα ματς Άιντραχτ Φραγκφούρτης και Βόλφσμπουργκ που ακολούθησαν.

Εδώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός, ότι η Στουτγκάρδη βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, άρα η πίεση (και) για τον Περέα είναι αρκετά μεγάλη.

Ταυτόχρονα, ένα ακόμα στοιχείο που αξίζει αναφοράς είναι οι θέσεις που έχει καλύψει στη γερμανική ομάδα ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, του Βόλου και του ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα έχουμε δει τον Λατινοαμερικάνο να αγωνίζεται τόσο σε θέση φορ, όσο και δεξιού εξτρέμ. Ειδικά στα άκρα τον είχαμε δει να παίζει περισσότερο κατά την παρουσία του στον Βόλο και λιγότερο σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags