Facebook Pixel Σωκράτης Κόκκαλης: "Ιστορική" αγορά των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης - Έκλεισε το deal με τον Σωκράτη Κόκκαλη
| 2022-10-06 07:47:00

"Ιστορική" αγορά των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης - Έκλεισε το deal με τον Σωκράτη Κόκκαλη

Sportdog Team
"Ιστορική" αγορά των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης - Έκλεισε το deal με τον Σωκράτη Κόκκαλη

Πρόκειται για μία συμφωνία που θα συζητηθεί στα μιντιακά μέσα, μιας και σημάνει τέλος εποχής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα newmoney γράφτηκε πως ο ο Κόκκαλης πουλάει τον Flash στους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης! Μένει να δούμε και τις εξελίξεις, μιας και γενικότερα οι δύο πλευρές έχουν κάνει και άλλες συναλλαγές το τελευταίο διάστημα.

Για την ακρίβεια στο δημοσίευμα αναφέρεται πως:

"-Και κλείνω το κεφάλαιο των πειθαρχημένων τραπεζιτών με τις εξαντλητικές διαδικασίες και περνώ στην άγρια, ατίθαση και αδούλωτη ελληνική επιχειρηματικότητα με τους πλέον χαρακτηριστικούς εκπροσώπους της, τους Μπάκους. Σας έλεγα προσφάτως πως τα Μπακακάκια είναι hot μιντιακά και ήρθε η ώρα των αποδείξεων. Λοιπόν, μετά την αγορά του Action 24, έχουμε έργο Νο2, όπου οι Μπάκος – Καϋμενάκης αγοράζουν τον «Flash» που, έπειτα από πολλές περιπέτειες, είχε ξαναπεράσει εδώ και κάποια χρόνια στον Σ. Κόκκαλη.

Όμως, μην πάει ο νους σας στον ραδιοφωνικό σταθμό, καθώς πριν από λίγους μήνες είχε χάσει την άδειά του και με απόφαση του ΕΣΡ διαγράφηκε από τον πίνακα λειτουργούντων ραδιοφωνικών σταθμών. Υπάρχει βέβαια και το flash.gr, αλλά η κουβέντα γίνεται συνολικά για το όνομα «Flash», το οποίο πιστεύουν πως αν κι έχουν περάσει τα χρόνια, έχει μια κάποια δυναμική ως brand. Τώρα, θα μου πείτε, γιατί να αγοράσουν ιστορικό όνομα μεν, αλλά χωρίς ιδιαίτερη μιντιακή παρουσία; Τι να σας πω, ενδεχομένως αν και εφόσον κλείσει το deal κάτω από την ομπρέλα Flash να περάσουν όλα τα μιντιακά εγχειρήματα των νεόκοπων επενδυτών. Θα μπορούσε να είναι μια σκέψη."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags