Facebook Pixel "Βόμβα" Ικάρντι: Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το χωρισμό με τη Νάρα!
| 2022-10-04 23:21:00

"Βόμβα" Ικάρντι: Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το χωρισμό με τη Νάρα!

Sportdog Team
"Βόμβα" Ικάρντι: Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το χωρισμό με τη Νάρα!

Ο επιθετικός της Γαλατά δεν μπορεί να ξεπεράσει τη στενοχώρια από τον πρόσφατο χωρισμό του με την Γουάντα Νάρα, με αποτέλεσμα η σκέψη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση να είναι πια στο μυαλό του.

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή αποκαλύπτουν ότι ο Μάουρο Ικάρντι, επηρεασμένος πάρα πολύ από τον χωρισμό του με την γυναίκα και μάνατζέρ του, Γουάντα Νάρα, σκέφτεται πλέον ακόμη και το να σταματήσει οριστικά το ποδόσφαιρο, λίγες εβδομάδες αφού υπέγραψε στη Γαλατάσαραϊ!

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού "RedBoing" στην Αργεντινή, ο νυν επιθετικός της Γαλατά δεν μπορεί να ξεπεράσει τη στενοχώρια από τον πρόσφατο χωρισμό του, με αποτέλεσμα η σκέψη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση να είναι πιο έντονη παρά ποτέ στο μυαλό του.

Η ρήξη στο γάμο του Ικάρντι ήρθε όταν απάτησε την Γουάντα Νάρα με την Τσίνα Σουάρες σε ξενοδοχείο του Παρισιού. Σύμφωνα πάντα με το "RedBoing" ο Ικάρντι μετέβη πρόσφατα στην Αργεντινή για να πείσει την Νάρα να επιστρέψει σε εκείνον, ωστόσο η ίδια δεν δέχθηκε καν να του μιλήσει και τον άφησε έξω από το σπίτι της να περιμένει. Μάλιστα, η Νάρα έχει ήδη στείλει υπογεγραμμένα τα χαρτιά του διαζυγίου της στην Ιταλία και τον δικηγόρο της.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags