Facebook Pixel Champions League: Πήρε το ντέρμπι με Μπάρτσα η Ίντερ - Απίστευτη "6άρα" Νάπολι στον Άγιαξ - Εύκολα η Λίβερπουλ (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 23:58:00

Πήρε το ντέρμπι με Μπάρτσα η Ίντερ - Απίστευτη "6άρα" Νάπολι στον Άγιαξ - Εύκολα η Λίβερπουλ (Vids)

Sportdog Team
Πήρε το ντέρμπι με Μπάρτσα η Ίντερ - Απίστευτη "6άρα" Νάπολι στον Άγιαξ - Εύκολα η Λίβερπουλ (Vids)

Με σκόρερ τον Τσαλχάνογλου η Ίντερ νίκησε 1-0 την Μπαρτσελόνα και την υποχρέωσε στην δεύτερη ήττα της για φέτος. Εκπληκτική Νάπολι έκανε το 3Χ3 με εξάρα (1-6) μέσα στην έδρα του Άγιαξ, ενώ η Λίβερπουλ επικράτησε άνετα 2-0 της Ρέιντζερς.

Champions League: Με καταπληκτικό σουτ του Τσαλχάνογλου η Ίντερ έκαμψε την αντίσταση της Μπαρτσελόνα (1-0) στο "Τζουζέπε Μεάτσα", την πέρασε στην βαθμολογία και την υποχρέωσε να μείνει τρίτη στον γ' όμιλο με δύο πλέον ήττες.

Στο α' γκρουπ η Νάπολι συνέχισε την ξέφρενη πορεία της, αφού μετά τα τέσσερα γκολ στην Λίβερπουλ και τα τρία στην Ρέιντζερς, φιλοδώρησε με έξι γκολ και μάλιστα μέσα στο Άμστερνταμ τον Άγιαξ (1-6). Δύο γκολ για τους "παρτενοπέι" πέτυχε ο Ρασπαντόρι και από ένα οι Ζιελίνσκι, Ντι Λορέντσο, Κβαρατσκέλια και Σιμεόνε.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Λίβερπουλ σημείωσε την δεύτερη νίκη της, επικρατώντας με 2-0 της Ρέιντζερς. Οι "Κόκκινοι" άνοιξαν μόλις στο 7' το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άρνολντ και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα με πέναλτι του Σαλάχ στο 53'.

Την καταπληκτική της παρουσία συνέχισε και η Κλαμπ Μπριζ στο β' γκρουπ, αφού πέτυχε τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς, με 2-0 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ για τον ίδιο όμιλο η Πόρτο πήρε το πρώτο της τρίποντο (2-0) απέναντι στην Λεβερκούζεν.

Τέλος, στον τέταρτο όμιλο Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Τότεναμ αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags