Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μπερδεύει την κατάσταση ο Μίτσελ - Ποιος είναι σίγουρος στα χαφ - Τι θα κάνει με Μπιέλ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 12:45:00

"Μπερδεύει την κατάσταση ο Μίτσελ - Ποιος είναι σίγουρος στα χαφ - Τι θα κάνει με Μπιέλ"

Sportdog Team
"Μπερδεύει την κατάσταση ο Μίτσελ - Ποιος είναι σίγουρος στα χαφ - Τι θα κάνει με Μπιέλ"

Τα αγωνιστικά νέα του Ολυμπιακού εν όψει της αναμέτρησης με την Καραμπάγκ μετέφερε ρεπόρτερ της ομάδας.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καραμπάγκ, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έκανε δοκιμές ο Μίτσελ, με τρεις πίσω στην άμυνα. Έβαλε Βρσάλικο, Σισέ και Σωκράτη. Το δοκίμασε αρκετή ώρα στην προπόνηση το συγκεκριμένο σύστημα. Δεν είναι όμως δεδομένο, αφού δοκίμασε και τετράδα στην άμυνα. Μπήκε στην προπόνηση και ο Ουί-Τζο, αλλά με μία μιάμιση προπόνηση δεν ξέρω πώς μπορεί να χτυπήσει ενδεκάδα. Είδε και Αμπουμπακάρ με δεκάρι τον Μπιέλ. Περισσότερο μπερδεύει, παρά ξεκαθαρίζει την κατάσταση ο Μίτσελ. Για αυτό πρέπει να περιμένουμε τις σημερινές δοκιμές, για να δούμε τι έχει στο μυαλό του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στο κέντρο είναι σίγουρα ο Εμβιλά, ενώ στο 8 θα παίξει ο Ιν-Μπομ ή ο Μπουχαλάκης. Τρεις μπροστά Μπιέλ, Γκάρι και Μασούρας για μπροστά. Μην αποκλείουμε σε αυτό το σύστημα κορυφή τον Μπιέλ και τον Μασούρα με τον Βαλμπουενά στα άκρα. Θα έχει παίκτες στον πάγκο», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει λέγοντας: «Σήμερα, λοιπόν, περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Ουί-Τζο και αν θα παίξει με τριάδα στην άμυνα και στα χαφ, ακόμα και στο 4-2-3-1».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags