Facebook Pixel Άρης: Τρίβει τα χέρια του με Ετέμπο ο Πάρντιου - Έσπασε όλα τα... κοντέρ και "βλέπει" ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 18:06:00

Τρίβει τα χέρια του με Ετέμπο ο Πάρντιου - Έσπασε όλα τα... κοντέρ και "βλέπει" ΑΕΚ

Sportdog Team
Τρίβει τα χέρια του με Ετέμπο ο Πάρντιου - Έσπασε όλα τα... κοντέρ και "βλέπει" ΑΕΚ

Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα που προκύπτουν από την αγωνιστική εικόνα του Πίτερ Ετεμπο.
 

Άρης: Ο Νιγηριανός έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τον Άλαν Παρντιου να τσεκαρει την ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατά την άφιξη του χθες στη Θεσσαλονίκη δήλωσε έτοιμος, αν τον χρειαστεί ο προπονητής, ακόμη και για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ!

Βάσει της πρώτης εικόνας του, ο Ετεμπο έδειξε στοιχεία που λείπουν αυτή τη στιγμή από τον κεντρικό άξονα. Ένας χαφ που ξέρει τη θέση, που κινείται καλά και ελέγχει τον χώρο ευθύνης του, επικοινωνεί με τους συμπαίκτες του και έχει την εμπειρία και ασφαλώς την ποδοσφαιρική προσωπικότητα να συμβάλει ώστε να καλυφθεί το κενό που έχει διαπιστωθεί μεσοαμυντικα.

Ασφαλώς ο 26χρονος θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί στα θέλω της ομαδας και του προπονητή, να βρει τις απαραίτητες εντάσεις, που δεδομένα του λείπουν λόγω της αγωνιστικής απαρτίας του τους τελευταίους μήνες, αλλά σε κάθε περίπτωση η πρώτη εντύπωση είναι θετική. Θα είναι στη διάθεση του Άλαν Παρτνιου για τον αγώνα με την ΑΕΚ και ο βαθμός ανταπόκρισης του στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας είναι αυτός που θα κρίνει αν και πόσο θα χρησιμοποιηθεί από τον Άγγλο τεχνικό.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags