Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ετοιμάζει σούπερ έκπληξη ο Μίτσελ αν δεν παίξει ο Ουί Τζο - Νέα δεδομένα στην επίθεση του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-06 00:07:00

Ετοιμάζει σούπερ έκπληξη ο Μίτσελ αν δεν παίξει ο Ουί Τζο - Νέα δεδομένα στην επίθεση του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Ετοιμάζει σούπερ έκπληξη ο Μίτσελ αν δεν παίξει ο Ουί Τζο - Νέα δεδομένα στην επίθεση του Ολυμπιακού

Έχοντας σαν δεδομένο το γεγονός ότι ο Ελ Αραμπί είναι τραυματίας και τον Κορεάτη επιθετικό να μην είναι βέβαιο αν μπορεί να αγωνιστεί ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας έχει βρει την εναλλακτική λύση για την Ερυθρόλευκη επίθεση.

Ολυμπιακός: Μπορεί εδώ και μέρες να ακούμε ότι ο Πεπ Μπιέλ είναι το μεγάλο φαβορί για την επίθεση των Ερυθρόλευκων, μιας και απουσιάζει ο Ελ Αραμπί και ο Ουί Τζο να μην είναι βέβαιο ότι μπορεί να αγωνιστεί, ο Μίτσελ όμως δεν έχει δείξει τίποτα στις προπονήσεις και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Όπως λένε οι πληροφορίες ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να περιμένει να δει την κατάσταση του Κορεάτη, ενώ μπορεί να δούμε Καμαρά και Μπιέλ στην ενδεκάδα, αλλά όχι σε σχήμα με δύο φορ αλλά να έχουν διαφορετικούς ρόλους και μάλιστα με συνεχείς εναλλαγές θέσεων, δηλαδή πότε να παίζει δηλαδή ο Μπιέλ μπροστά, πότε να τραβιέται στα πλάγια και να έρχεται ο Αμπουμπακάρ στην κορυφή ή να κινείται ο Μπιέλ πίσω από τον Αμπουμπακάρ.

Τα πάντα βέβαια θα τα δούμε από σύστημα που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός και μέχρι τότε δεν μπορούν να υπάρξουν εικασίες, μιας και ο Μίτσελ κρατάει κρυφά τα... χαρτιά του και τα πάντα να είναι στον... αέρα σχετικά με την γραμμή κρούσης των Ερυθρόλευκων στην πολύ κομβική αναμέτρηση με την Καραμπάγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags