Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Αντί για Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ, τον παίρνει ο Μαρτίνς - "Φάπες" σε αποδυτήρια μεγάλης ελληνικής ομάδας!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 21:03:00

Αντί για Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ, τον παίρνει ο Μαρτίνς - "Φάπες" στα αποδυτήρια μεγάλης ελληνικής ομάδας!

GOALάρες by Εvaggelistis
Αντί για Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ, τον παίρνει ο Μαρτίνς - "Φάπες" στα αποδυτήρια μεγάλης ελληνικής ομάδας!

Ποιον παίκτη που "έκοψε" ο Σαββίδης, θα είναι η πρώτη κίνηση στη Χαλ; Το sportdog.gr αποκαλύπτει γιατί ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες δεν θα έπαιρνε τον πρώην προπονητή των Πειραιωτώ στη Γουλβς και αποκαλύπτει το πρώτο όνομα που είναι πολύ πιθανό να πάει μαζί του στη Χαλ. Bonus η αποκάλυψη για ένα... χοντρό επεισόδιο σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

Ο "Ευαγγελιστής" ασχολείται με την επικαιρότητα και την επικείμενη πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς στη Χαλ, ενώ βάζει κι ένα (φωτογραφικό) κουίζ που θα σηκώσει σκόνη.

ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: παρά τα γραφόμενα, στο εξωτερικό και εδώ, πως ήταν βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Γούλβς, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ!!! Απλώς προτάθηκε και συμπλήρωνε την λίστα!! Ο Μέντες όμως, δεν τον ήθελε!!!

ΜΕΝΤΕΣ: γνωστό  πως στην Γούλβς έχει το γενικό κουμάντο  ο Πορτογάλος "χρυσοδάκτυλος" ατζέντης  Αυτός ελέγχει τις μεταγραφές και κυρίως ποιος θα είναι ο προπονητής. Αυτός πήγε εκεί τους Ποντένσε και Σα, που είναι και στο πελατολογειό του. Όπως, λοιπόν, μου μεταφέρθηκε Ζορζε Μέντες  δεν θα έπαιρνε/πήγαινε ποτέ τον Πέδρο Μαρτίνς στους "Λύκους"! Είναι θέμα...εκτίμησης!! Ιβηρα θα πάρει ξανά...

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ "ΟΜΕΡΤΑ": βέβαια  εξαιτίας της ο Μέντες δεν θα πει άσχημη κουβέντα για τον συμπατριώτη του προπονητή, αλλά δεν αποτελεί και...fan του. Ντεφάκτο αυτό. Για αυτό άλλωστε ο Μέντες τον Πέδρο δεν τον έχει στο πελατολόγιο του ενώ ποτέ δεν σκέφτηκε να τον "βάλει" σε δουλειά του ή να τον...βοηθήσει να πάει στην Πρέμιερ Λιγκ! Επίσης, ο Πέδρο Μαρτίνς ανήκει στο μεγάλο Γραφείο του Πίνι Ζαχαβι (με αυτ'ον έκανε την τελευταία ανανέωση στον Ολυμπιακό), το οποίο δεν έχει πολλά και συχνά νταραβέρια με τον Μέντες...

ΧΑΛ: ασφαλώς και δεν... κακοπέφτει στον Πέδρο Μάρτινς, ώστε να ξεκινήσει κάποια στιγμή το...αγγλικό όνειρο του. Έστω κι από την Τσάμπιονσιπ.. Άλλωστε και ο συμπατριώτης του Μάρκο Σίλβα όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό από την Χαλ ξεκίνησε το 2017 για να ακολουθήσουν Γουότφορντ, Εβερτον, Φούλαμ. Λεπτομέρεια : είναι και 8 χρόνια μικρότερος ο Σίλβα από τον Μαρτίνς...Παρεμπιπτόντως ο Μαρτίνς από την καριέρα του στην Ελλάδα γνωρίζει και έχει πολύ καλή άποψη για τον Δημήτρη Πέλκα. 

ΦΑΜΠΙΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: άκουσα πως ο Πορτογάλος εξτρέμ (free agent apo 21/9)ετοιμάζει βαλίτσες για την Χαλ! Την αγγλική ομάδα της Τσάμπιονσιπ στην οποία παίζει ο Πέλκας και ετοιμάζεται να αναλάβει ο Πέδρο Μαρτίνς. Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα ο Πέδρο Μαρτίνς να πάει στην Χαλ αλλά και να πάρει τον Φάμπιο Μαρτίνς που ήθελε να φέρει και στον Ολυμπιακό. Έναν παίκτη μάλιστα που "έκοψε" ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ...

ΚΟΥΙΖ: σε ποια ελληνική ομάδα - της Big 5 - πριν από ένα μήνα (και βάλε) έπεσε στα αποδυτήρια... ΦΑΤΟΥΡΟ μεταξύ δυο παικτών/ δυνατών ονομάτων; "Αφρικανό - ευρωπαϊκή" μονομαχία την ονόμασαν συμπαίκτες τους. Κι αν τους πιστέψουμε ο παλαιότερος στην ομάδα φέρεται να... έφαγε κάποιες "χοντρές"!! Δεν πρόσεξε την ειρωνική ατάκα του για ποιόν την έλεγε, δεν ήξερε/δεν υπολόγισε προφανώς τι... τρέλα κουβαλάει ο (πρώην πλέον) συμπαίκτης του, δεν ρώταγε κιόλας στην προηγούμενη ομάδα του πόσους είχε "μουντάρει"!! Πάντως για εκείνο το επεισόδιο την... πλήρωσαν όλοι/ όλοι υπέστησαν άμεσα συνέπειες - τιμωρίες (διαφορετικές). Και οι δυο πρωταγωνιστές και ένας... τρίτος που δεν έκανε σωστά την "δουλειά" του!!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Πότε θα μπει στην 11αδα του Μίτσελ - "Άφωνοι" στου Ρέντη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags