Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φέρνουν μεταγραφές τον Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-06 10:35:00

Επιτέλους κατάλαβαν στον ΠΑΟΚ - Αυτό θα γίνει για να γυρίσει σελίδα - Ρεπορτάζ από Θεσσαλονίκη

Sportdog Team
Επιτέλους κατάλαβαν στον ΠΑΟΚ - Αυτό θα γίνει για να γυρίσει σελίδα - Ρεπορτάζ από Θεσσαλονίκη

Μία συζήτηση για το πού βρίσκεται ο ΠΑΟΚ άνοιξε αμέσως μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και συνεχίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο δείπνο που είχαν ο Γιώργος Σαββίδης, ο Ζοσέ Μπότο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ «αναλύθηκαν όλα τα αγωνιστικά συμπεράσματα του πρώτου μέρους της σεζόν, εκτιμήθηκαν οι ανάγκες της ομάδας και επιβεβαιώθηκε από όλους ότι το πρότζεκτ του χτισίματος μιας νέας ομάδας παρά τις αναμενόμενες δυσκολίες της αρχής του θα υποστηριχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». 

Η ΠΑΕ προσπάθησε και αυτό είναι αναμενόμενο και θεμιτό το κλίμα ενότητας που πρέπει να υπάρχει στην ομάδα, όμως, αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ της «Μ» είναι ότι το βασικό συμπέρασμα ήταν πως η ομάδα έχει ανάγκη από ενίσχυση, αφού στα τελευταία παιχνίδια πιστοποιήθηκε αυτό που είχε φανεί από την αρχή του καλοκαιριού: ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από τουλάχιστον έναν ποιοτικό μεσοεπιθετικό και φυσικά και ένα ακόμη φορ, καθώς όπως φάνηκε δεν μπορεί η ομάδα να νιώθει ότι καλύπτονται οι ανάγκες της με τους Ολιβέιρα, Μπράντον και τον νεαρό Γκορντεζιάνι.

Ο Ραζβάν Λουτσέκου ήταν εκείνος που έθεσε επιτακτικά το θέμα της ενίσχυσης από το βράδυ της Κυριακής και προχθές ο Γιώργος Σαββίδης τον κάλεσε σε δείπνο μαζί με τον Ζοσέ Μπότο και οι τρεις άνδρες συμφώνησαν να ανοίξει από τώρα ο φάκελος μεταγραφές ενόψει Ιανουαρίου.

Προφανώς προκαλεί απορία, γιατί μετά τον αποκλεισμό από την Λέφσκι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είδε ζεστά την προοπτική ενίσχυσης της ομάδας, κυρίως στην επίθεση, αν και από τα γραφεία της Τούμπας διαρρέεται ένα σκεπτικό του Τύπου «θέλαμε να δούμε στο γήπεδο σε ποιο σημείο βρίσκεται η ομάδα και μετά να προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενίσχυση».

Έστω και αργά, έστω και τώρα, φαίνεται ότι αντιλαμβάνονται την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας τον Ιανουάριο και αυτό που μένει να φανεί είναι αν δεν θα είναι αργά και αν γίνουν οι σωστές επιλογές.

Πηγή: Metrosport

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags