Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σε σκέψεις για τον αντί-Ολιβέιρα ο Λουτσέσκου - Οι υποψήφιοι για φορ - "Μια θλάση τον μήνα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-06 12:46:00

Σε σκέψεις για τον αντί-Ολιβέιρα ο Λουτσέσκου - Οι υποψήφιοι για φορ - "Μια θλάση τον μήνα"

Sportdog Team
Σε σκέψεις για τον αντί-Ολιβέιρα ο Λουτσέσκου - Οι υποψήφιοι για φορ - "Μια θλάση τον μήνα"

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στη θέση του σέντερ φορ και αναφέρθηκε στις διαθέσιμες επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η συμμετοχή του Νέλσον Ολιβέιρα ή όχι στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό μονοπωλεί το ενδιαφέρον όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Ολιβέιρα, ένας επιθετικός έμεινε τον ΠΑΟΚ, έκανε και καλό παιχνίδι, ενώ η αλλαγή του προκάλεσε αναστάτωση. Μέχρι χθες δεν είχε βγει καν στο γήπεδο από τις ενοχλήσεις, αν χάσει και τη σημερινή προπόνηση θα είναι δύσκολο να παίξει. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον η επιλογή που θα κάνει ο Λουτσέσκου για τον φορ και το αν θα είναι ο νεαρός Γκορντεζιάνι, ο Νάρεϊ ή ο Ελ Καντουρί, με τον Μπίσεσβαρ. Περνάει μια γεμάτη εβδομάδα προπονήσεων και έχει χρόνο να ζυγίσει την επιλογή του. Είναι ένα ζήτημα, πάντως, μια δύσκολη περίσταση. H νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό είναι απαραίτητη», είπε μεταξύ άλλων

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι το θέμα στον «δικέφαλο του Βορρά» για τον επιθετικό είναι ποιοτικό, αλλά πλέον γίνεται και ποσοτικό, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει στάνταρ μια θλάση τον μήνα, που δεν είναι πολύ ούτε και λίγο.

Τέλος, μιλώντας για την συνάντηση των Γιώργου Σαββίδη, Λουτσέσκου και Μπότο, αναφέρθηκε στο μήνυμα ενότητας που πέρασε αυτή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags