Facebook Pixel ΑΕΚ: "Με 1' διακοπή στο επόμενο ματς τιμωρείται η ΑΕΚ - Μπορεί ν’ αλλάξει η διάταξη με Άρη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-06 14:02:00

"Με 1' διακοπή στο επόμενο ματς τιμωρείται η ΑΕΚ - Μπορεί ν’ αλλάξει η διάταξη με Άρη"

Sportdog Team
"Με 1' διακοπή στο επόμενο ματς τιμωρείται η ΑΕΚ - Μπορεί ν’ αλλάξει η διάταξη με Άρη"

Τον κίνδυνο τιμωρίας που υφίσταται για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (αν δεν περιοριστούν τα καπνογόνα με τον Ατρόμητο) τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου. 

Τις συνέπειες που μπορεί να έχει η ΑΕΚ σε περίπτωση που επαναληφθεί το φαινόμενο με τα καπνογόνα στην «Αγια-Σοφιά - Opap Arena» υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, τόνισε ότι αν υπάρξει διακοπή έστω και ενός λεπτού στο ματς με τον Ατρόμητο, η «Ένωση» θα κινδυνεύει με τιμωρία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Όσο για τις δυσλειτουργίες και τα προβλήματα που προέκυψαν στο πρώτο ματς, ξεκαθάρισε ότι υπάρχει ήδη κινητοποίηση στην ΠΑΕ (και επαφές με τους οργανωμένους) ώστε σ’ ένα βαθμό τουλάχιστον 70% να μην εμφανιστούν ξανά στο επόμενο παιχνίδι.

Αναφερόμενος, δε, στο αγωνιστικό κομμάτι, χαρακτήρισε ως πιθανότερη αλλαγή στο ντέρμπι με τον Άρη (αν ο Αλμέιδα αποφασίσει να κάνει τέτοια) την είσοδο του Γιόνσον στην ενδεκάδα και την παράταξη ενός πιο συντηρητικού σχήματος με ενισχυμένο κέντρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags