Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέλο: "Εξέθεσε" τον Μαρσέλο ο Μίτσελ - Το μεγάλο λάθος του κόουτς - Αλλάζει ξανά το πλάνο του Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-07 10:00:00

"Εξέθεσε" τον Μαρσέλο ο Μίτσελ - Το μεγάλο λάθος του κόουτς - Αλλάζει ξανά το πλάνο του Ολυμπιακού!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Εξέθεσε" τον Μαρσέλο ο Μίτσελ - Το μεγάλο λάθος του κόουτς - Αλλάζει ξανά το πλάνο του Ολυμπιακού!

Τι έδειξε στο ντεμπούτο του ο Βραζιλιάνος και το μεγάλο ρίσκο. Γιατί βιάστηκε ο Ισπανός προπονητής να τον ρίξει στα βαθιά, η θέση που τον χρησιμοποίησε και όσα πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα...

Με το… αριστερό ξεκίνησε η καριέρα του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, καθώς η πρώτη του επίσημη εμφάνιση, συνοδεύτηκε από τη βαριά ήττα με 3-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης από την Καραμπάγκ.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πέρασε ως αλλαγή στο 60ο λεπτό στη θέση του Μπουχαλάκη και παρότι γνώρισε την αποθέωση και το θετικό ξεκίνημα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο έμπειρος άσος μάλιστα θα χρεωνόταν την ασίστ στο γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε, ωστόσο κατά τα άλλα δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του, μιας και μπήκε ως αλλαγή στο 60΄,

Ο Μαρτσέλο ουσιαστικά μπήκε όταν το σκορ ήταν στο 0-0 και χρησιμοποιήθηκε στον άξονα, με αποτέλεσμα οι Αζέροι να βρουν αρκετά κενά και τον ίδιο να δείχνει πως δεν ήταν έτοιμος για να παίξει, πόσο μάλλον σε άλλη θέση από τη φυσική του που είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Το Sportdog.gr σας είχε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ προ ημερών ότι ο Βραζιλιάνος δεν είναι ακόμα έτοιμος και θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο για να βρει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, όμως λόγω της επιθυμίας του να μπει και να βοηθήσει, ο Μίτσελ αποφάσισε να τον πάρει στην αποστολή τόσο στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο όσο και στο Europa League.

Το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν, ο Ισπανός… μετρώντας λάθος τον αντίπαλό του, αποφάσισε με το ματς ισόπαλο να κάνει επιθετικό τον Ολυμπιακό, να ανοίξει τις γραμμές, να πάρει από τρίτο στόπερ τον εξαιρετικό Εμβιλά και να ρίξει τον Μαρσέλο στο παιχνίδι, στα χαφ, ενώ ήταν φανερά ανέτοιμος. Πήρε ένα τεράστιο ρίσκο και δεν δικαιώθηκε, καθώς παρότι ο παίκτης προσπάθησε να βοηθήσει με τα χτυπήματά του, ήταν φανερό πως δεν είχε ρυθμό για ένα τόσο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, ειδικά για να παίξει στο κέντρο, με τους Πειραιώτες να έχουν ανοίξει πάρα πολύ τις γραμμές τους.

Ο Μίτσελ βιάστηκε, εξέθεσε τον πρώην σταρ της Ρεάλ και τώρα θα πρέπει να βρει τρόπο για να τον εντάξει ομαλά στην ομάδα και να πάρει από αυτόν όσα περισσότερα μπορεί. Τη δεδομένη στιγμή πάντως μοιάζει δύσκολο να παίξει εξτρέμ (όπως αρχικά είχε διαρρεύσει) και πιθανότατα θα βοηθήσει ως μπακ ή εσωτερικός χαφ δίπλα σε παίκτες με τρεξίματα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το... έχασε ο Μίτσελ, "κρέμασε" Σισέ - Αδικία για Μπιέλ και Σωκράτη - Έρχεται μαρτύριο για Ολυμπιακό

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags