Facebook Pixel Χαμηλά η μπάλα απ'τον προπονητή της Καραμπάγκ! Τί είπε ο Κουρμπάνοφ για το διπλό στο Καραϊσκάκη;
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-07 00:45:00

Χαμηλά η μπάλα απ'τον προπονητή της Καραμπάγκ! Τί είπε ο Κουρμπάνοφ για το διπλό στο Καραϊσκάκη;

Sportdog Team
Χαμηλά η μπάλα απ'τον προπονητή της Καραμπάγκ! Τί είπε ο Κουρμπάνοφ για το διπλό στο Καραϊσκάκη;

Προσγειωμένος ο Αζέρος τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το 3-0 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Καραμπάγκ πήρε το διπλό, επικρατώντας 3-0 του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, ο προπονητής όμως κράτησε χαμηλά τη μπάλα, παρά τη σπουδαία νίκη, η οποία έφερε την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν στους 6 βαθμούς και στη δεύτερη θέση, αφού η Φράιμπουργκ επικράτησε της Ναντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κουρμπάν Κουρμπάνοφ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League:

Για τα κοινά σημεία του παιχνιδιού με τη Ναντ: «Δεν έχει καμία σχέση το παιχνίδι με την Ναντ με το σημερινό. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε να κρατήσουμε τις θέσεις και να καταφέρουμε να πετύχουμε το γκολ. Συγχαρητήρια στο Ολυμπιακό που έκανε το παιχνίδι του, ήταν πολύ ανταγωνιστικός».

Για τους έξι βαθμούς που έχει η ομάδα του και τη δεύτερη θέση στον όμιλο: «Είμαι ενθουσιασμένος για το παιχνίδι, για τη νίκη, αλλά όχι για τους έξι βαθμούς. Υπάρχουν ακόμα, άλλα τρία παιχνίδια και οι αντίπαλοι μας θα είναι πιο... διαβασμένοι. Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα διεκδικήσουμε τους περισσότερους βαθμών για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags