Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ - "Είναι σε φάση... αποεπένδυσης - Να εξηγήσουν το πλάνο στον κόσμο"
| 2022-10-07 17:01:00

Ατάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ - "Είναι σε φάση... αποεπένδυσης - Να εξηγήσουν το πλάνο στον κόσμο"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ - "Είναι σε φάση... αποεπένδυσης - Να εξηγήσουν το πλάνο στον κόσμο"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην διοικητικό στέλεχος του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στο πλάνο της ομάδας την φετινή σεζόν και στα λάθη που έχουν γίνει.

Ανδρέας Μανδρίνος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε το πρώην διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στη λειτουργία της ομάδας, τις κινήσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη, σημειώνοντας πως ο Δικέφαλος βρίσκεται σε μία περίοδο αποεπένδυσης, θέλοντας να ισοσκελίσει κέρδη και ζημίες.

«Σίγουρα η φυσική παρουσία φέρνει έναν άλλον αέρα, τόσο στην επιχείρηση όσο και στους εργαζόμενους και αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς. Είναι μία δική του επιλογή την οποία δεν μπορώ να κρίνω αλλά όταν βρίσκεται το αφεντικό από κοντά, έχουν καλύτερη απόδοση οι εργαζόμενοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργεί αλλιώς. Ο ίδιος το ξέρει...

Νομίζω ότι και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο χαμηλότερο δυναμικό από τα προηγούμενα χρόνια, όπως και όλο το πρωτάθλημα έχει μία πτώση. Βλέπουμε πως είναι σε μία... αποεπένδυση, αυτή την εικόνα βλέπω, αυτό συμβαίνει όταν έχεις βάλει κεφάλαια και αυτά επιστρέφονται, αυτό το κρίνω όταν δεν μπορείς να έχεις τόσα έσοδα από πωλήσεις και να μην βγαίνει κερδοφόρα χρήση. Αυτό είναι που είχε σημειώσει ο κύριος Σαββίδης ότι πρέπει να είναι αυτάρκης. Ο ΠΑΟΚ έκανε προφανώς περισσότερα έξοδα τα οποία τα καλύπτει ο πρόεδρος και σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης βρεθεί σε δεινή θέση με τα κεφάλαια του , τι θα γίνει; Θα τρέχουμε σε επιτροπές;»

Για το τι έπρεπε να κάνει η ΠΑΕ: «Θα έπρεπε να το επικοινωνήσουν καλύτερα στον κόσμο, γιατί αν ο κύριος στόχος είναι να μαζέψουμε το αγωνιστικό κεφάλαιο και να το ρίξουμε στο γήπεδο, θα το κατανοούσε ο κόσμος, αλλά θα έπρεπε να το πουν στον κόσμο και αυτό θα έφερνε μεγαλύτερη ηρεμία. Είναι ελάχιστοι που βάζουν δικά τους κεφάλαια για ένα γήπεδο και εφόσον γίνει θα είναι κάτι τεράστιο, όπως κάτι πολύ μεγάλο είναι και η συνεισφορά του Ιβάν Σαββίδη με τις κατακτήσεις τροπαίων», είπε ο Ανδρέας Μανδρίνος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags