Facebook Pixel Παπέ Σισέ: Αποκαλύψεις από Σισέ! Για αυτό αντέδρασε έτσι προς τον κόσμο του Ολυμπιακού - "Ζητώ συγγνώμη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-07 18:52:00

Αποκαλύψεις από Σισέ! Για αυτό αντέδρασε έτσι προς τον κόσμο του Ολυμπιακού - "Ζητώ συγγνώμη"

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από Σισέ! Για αυτό αντέδρασε έτσι προς τον κόσμο του Ολυμπιακού - "Ζητώ συγγνώμη"

Ο Αφρικανός αμυντικός των Ερυθρόλευκων μέσω ανάρτησης που έκανε στα προσωπικά του social media απολογήθηκε για την αντίδρασή του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Καραμπάγκ.

Παπέ Σισέ: Λίγες ώρες μετά το συμβάν με την αντίδραση του Αφρικανού στόπερ του Ολυμπιακού, απέναντι στον κόσμο της ομάδας στον αγώνα με την Καραμπάγκ, ο ίδιος μέσω ανάρτησης στα social media απολογήθηκε για ην κίνησή του δηλώνοντας ότι το τελευταίο διάστημα έχει βιώσει δύσκολες καταστάσεις και σε αυτό οφείλεται ως έναν βαθμό η αντίδραση που είχε.

"Χθες ήταν μια πολύ κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό και για εμένα. Τον τελευταίο καιρό έχω περάσει μια προσωπική κόλαση με τραγικές απώλειες και έχω δοκιμαστεί ψυχολογικά.

Με γνωρίζετε καλά. Ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στον οποίο μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και για τον οποίο δίνω πάντα ότι έχω μέσα στο γήπεδο.

Χθες έκανα ένα λάθος, έχασα την ψυχραιμία μου ακούγοντας σκληρούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για εμένα και την οικογένεια μου. Για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση και κυρίως τον μοναδικό κόσμο μας.

Ελπίζω να με συγχωρέσετε γιατί έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είμαι ένας από εσάς και θέλω να συνεχίσω, με αμείωτο πάθος, να δίνω τα πάντα για την ομάδα μας", έγραψε στην ανάρτησή του ο Παπέ Σισέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags