Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Γι’ αυτό δεν κράτησε Πασχαλάκη ο ΠΑΟΚ - "Διώχνει" και ξένο άσο ο Λουτσέσκου - Βρήκε φορ έκπληξη
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-08 12:45:00

Γι’ αυτό δεν κράτησε Πασχαλάκη ο ΠΑΟΚ - "Διώχνει" ξένο άσο ο Λουτσέσκου - Βρήκε φορ έκπληξη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Γι’ αυτό δεν κράτησε Πασχαλάκη ο ΠΑΟΚ - "Διώχνει" ξένο άσο ο Λουτσέσκου - Βρήκε φορ έκπληξη!

Η μεγάλη πώληση που έρχεται και η ανατροπή με τον... τελειωμένο. Ο Ραζβάν τρέχει ήδη τον σχεδιασμό του Δικεφάλου ενόψει Ιανουαρίου, όπου θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Οι λόγοι που τελικά δεν έμεινε στην Τούμπα ο νέος γκολκίπερ του Ολυμπιακού και οι πρώτες κινήσεις για τον Γενάρη.

Πολλές και σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στον ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα, καθώς ήδη δουλεύουν για τις αλλαγές που θα υπάρξουν ενόψει Γενάρη.

Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι τα ανεπιτυχή αποτελέσματα φέρνουν γκρίνια στην ομάδα για μια σειρά από ζητήματα αλλά και για μια σειρά από πρόσωπα. Χαρακτηριστικότερο όλων είναι ο Ράφα Σοάρες, που ακόμα δεν έχει βρει χώρο όχι στην 11άδα αλλά ούτε στην 18άδα του Δικέφαλου.

Καλοκαιρινή μεταγραφή, προφανώς με εντολή Ζοσέ Μπότο, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί ούτε σε αποστολή του πρωταθλήματος. O Πορτογάλος δεν κάνει overlap, δεν σπριντράρει καλά, δεν έχει γρήγορη ποδοσφαιρική σκέψη, σύμφωνα με όσα πιστεύει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Παρόλα αυτά ο Ρουμάνος τον περιμένει και όταν τον βάλει στην 11άδα θα είναι έτοιμος!

Η περίπτωση του Ντόμινικ Κοτάρσκι, από τις καλοκαιρινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ, είναι το ακριβώς αντίθετο: Έχει πάρει στο σπίτι τα γάντια του βασικού και, με βάση την απόδοσή του αλλά και το γεγονός ότι αναμένεται να παίξει άμεσα στην Ανδρών της Κροατίας, το πιο πιθανό σενάριο είναι το ερχόμενο καλοκαίρι να αποχωρήσει με μεταγραφή.

Αν δεν γίνει το καλοκαίρι του 2023 η μεταγραφή, είναι δεδομένο ότι θα γίνει το καλοκαίρι του 2022- Αν, φυσικά, συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο. Κι αυτή είναι η κύρια διαφορά που υπάρχει στον σχεδιασμό της ομάδας, σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο Έλληνας γκολκίπερ είχε έρθει στα 27 και γνώριζαν όλοι ότι θα έχουν έναν καλό τερματοφύλακα στην ομάδα για 5-6 χρόνια, ενώ με τον Κοτάρσκι γνωρίζουν όλοι ότι θα πωληθεί...

Η περίπτωση του Κοτάρσκι συνδέεται έντονα και με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που ο Λουτσέσκου δεν τον βλέπει καθόλου στον ΠΑΟΚ. Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο, αλλά ήταν λόγοι ανάγκης: Με τον Κροάτη στα 22 και νεοεισερχόμενο στο ρόστερ και τον Πασχαλάκη να έχει αποχωρήσε, δεν γινόταν το δίδυμο των τερματοφυλάκων να είναι καινούργιο και στα δύο μέλη του. 

Περισσότερο λόγω ειδικών συνθηκών παρέμεινε ο Ζίβκοβιτς, παρά γιατί ο Λουτσέσκου (ή άλλος στην ομάδα) θεωρεί ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις για διαδοχικά ματς την εστία της ομάδας. Κάτι που δείχνει ότι το ερχόμενο καλοκαίρι, λογικά θα αποχωρήσει...

Να πούμε και κάτι ακόμα; Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για τον Γιώργο Κούτσια και το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου δεν τον διατήρησε στο ρόστερ αλλά τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στον Βόλο. Μόνο που ο Ρουμάνος είχε το σχέδιό του, δεν αφήνει κάτι στην τύχη του όσον αφορά την ομάδα: Αν ο Δικέφαλος χρειαστεί τρίτο επιθετικό, θα δώσει την ευκαιρία στον Βασίλειο Γκορντεζιάνι!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ΕΣΡ… ψάχνει τον Τσουκαλά για την απαράδεκτη επίθεσή του στον ΠΑΟΚ - Δείτε όσα είχε πει! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags