Facebook Pixel Κώστας Καραπαπάς: Τριπλό... χτύπημα από Καραπαπά - Ατάκες... φωτιά για το πέναλτι του ΠΑΟ - Μήνυμα σε κόσμο (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-09 23:35:00

Ατάκες... φωτιά Καραπαπά για διαιτησία και ΠΑΟ - "Σε αυτή τη φάση Σιδηρόπουλος είδε πέναλτι" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά Καραπαπά για διαιτησία και ΠΑΟ - "Σε αυτή τη φάση Σιδηρόπουλος είδε πέναλτι" (ΦΩΤΟ)

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού το βράδυ της Κυριακής (9/10) πήρε θέση για το πέναλτι που κέρδισαν οι Πράσινοι στον αγώνα με τον Αστέρα, αλλά παράλληλα έκανε αναφορά και για τη νίκη των Ερυθρόλευκων και την παρουσία του κόσμου.

Κώστας Καραπαπάς: Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε μέσω τριών αναρτήσεων στο instagram o Δ' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού όπου στάθηκε αρχικά στη νίκη των Ερυθρόλευκων στην έδρα του ΟΦΗ, με ανατροπή, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τους παίκτες του Μίτσελ σχολιάζοντας "μια γροθιά", αλλά και ακόμα μια με τον κόσμο των Πειραιωτών που βρέθηκαν στο γήπεδο, γράφοντας "Τι να μας πείτε από τη ζωή σας...".

Παράλληλα δεν άφησε ασχολίαστο και το πέναλτι που κέρδισε ο Αϊτόρ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης θέλοντας με τον τρόπο του να δείξει ότι είναι κάθετα αντίθετος με την υπόδειξη του VAR. "O διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ και τίποτα άλλο. Είδε όμως ο VAR Σιδηρόπουλος. Και είδε πέναλτι... Σε αυτή τη φάση ο Σιδηρόπουλος είδε πέναλτι. Το ξαναλέω: Σε αυτή τη φάση ο Σιδηρόπουλος είδε πέναλτι...", έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags