Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Aνάρτηση από διοικητικό στέλεχος του ΠΑΟΚ - Πήρε θέση υπέρ της Ουκρανίας (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-11 09:57:00

Aνάρτηση από διοικητικό στέλεχος του ΠΑΟΚ - Πήρε θέση υπέρ της Ουκρανίας (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Aνάρτηση από διοικητικό στέλεχος του ΠΑΟΚ - Πήρε θέση υπέρ της Ουκρανίας (ΦΩΤΟ)

Θέση κατά του πολέμου και της χώρας που κατάγεται πήρε διοικητικό στέλεχος του Δικεφάλου του Βορρά που με ποστάρισμά της τάχθηκε υπέρ της Ουκρανίας.

Μαρία Γκοντσάρεβα: Ένα ποστ της Ρωσίδας ποιήτριας Αλία Κουδριάσεβα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με καταγωγή από τη Ρωσία, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ της ειρήνης και της Ουκρανίας, με αφορμή τους νέους βομβαρδισμούς στο Κίεβο.

Το ποστ αναφέρει μεταξύ άλλων για τους βομβαρδισμούς στο Ζαπορίζιε, ενώ στέκεται στα παιδιά και πως βιώνουν τον πόλεμο και την αγριότητα του, ελπίζοντας όπως αναφέρει στο τέλος τα εγγόνια των ανθρώπων της Ουκρανίας να μεγαλώσουν ειρηνικά, ενώ κλείνει με τα hashtag, #RUSSIAISATERRORIST #русскийвоенныйкорабльидинахуй #CloseTheSky, αναφέροντας δηλαδή ότι η Ρωσία είναι τρομοκράτης, κλείστε τον ουρανό και συμπληρώνει βρίζοντας τον Ρωσικό στρατό.

Ωστόσο η Μαρία Γκοντσάρεβα έχει προσθέσει και δύο στόρυ, σε ένα φαίνονται Ουκρανοί πολίτες να προσεύχονται σε σταθμό του μετρό κατά την διάρκεια των βομβαρδισμών στο Κίεβο και στο άλλο φαίνεται να «προσεύχεται» για όσα βιώνει η Ουκρανία καθώς αναφέρει «προσευχόμαστε μαζί» .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Мария Гончарова (@maria.goncharova07)

 

​ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags