Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεταγραφή έκπληξη ζήτησε από τώρα ο Γιοβάνοβιτς - Κίνδυνος για αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-15 19:42:00

Μεταγραφή έκπληξη ζήτησε από τώρα ο Γιοβάνοβιτς - Κίνδυνος για αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
Μεταγραφή έκπληξη ζήτησε από τώρα ο Γιοβάνοβιτς - Κίνδυνος για αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟ!

Οι φήμες για μεγάλη πώληση και η αναζήτηση του Σέρβου στην αγορά. Γιατί στο Τριφύλλι ψάχνουν παίκτη σε θέση που υπάρχουν ήδη τέσσερις βασικοί και γιατί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να φύγει τον Γενάρη παίκτης που θεωρείται... κολώνα στην ομάδα;
 

Παναθηναϊκός: Την καλύτερη εκκίνηση εδώ και πάρα πολλά χρόνια πραγματοποιούν οι Πράσινοι μετά το 7 στα 7 στο πρωτάθλημα της Super League, κάτι που τους έχει στην πρώτη θέση έχοντας 6 πόντους διαφορά από ΑΕΚ, 7 από Ολυμπιακό και 9 από τον ΠΑΟΚ. Παρά όμως το γεγονός ότι το Τριφύλλι έχει παρουσιαστεί πολύ καλύτερο από το αναμενόμενο, έχοντας μάλιστα και συνεχόμενα προβλήματα σε παίκτες, λόγω τραυματισμών, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα μεταγραφικά πλάνα τους ενόψει Γενάρη, σε συνεργασία πάντα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αυτό που βγαίνει από το εσωτερικό του συλλόγου είναι πως μετά τις μεταγραφές Τρουιγιέ, αλλά και Τσοκάι, την τελευταία ημέρα της προθεσμίας το κέντρο της ομάδας είναι απόλυτα πλήρες και το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν κινήσεις για την συγκεκριμένη θέση. Αυτό όμως κοιτάζουν ήδη οι Πράσινοι είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχουν 4 ποδοσφαιριστές για αυτή τη θέση. 

Πιο συγκεκριμένα το Τριφύλλι έχει, για στόπερ, τους Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πούγγουρα και Σάρλια, ενώ πάντα αν χρειαστεί υπάρχει και η λύση του νεαρού Σιδερά. Μάλιστα ειδικά με τις εμφανίσεις τόσο του Έλληνα ποδοσφαιριστή, μαζί με του Κροάτη, την περίοδο που Μάγκνουσον και Σένκεφελντ ήταν τραυματίες κάνουν ακόμα πιο... περίεργη την απόφαση για την απόκτηση στόπερ. Όμως αν κοιτάξουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τα συμβόλαια των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών τα πράγματα δεν είναι τόσο... περίπλοκα.

Τόσο ο Μπαρτ Σένκεφελντ, όσο και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια έχουν συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό που ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι από τον Γενάρη και μετά θα μπορούν να υπογράψουν σε οποιαδήποτε ομάδα θέλουν, ενώ αν δεν θέλουν να συνεχίσουν στους Πράσινους, τότε είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα κοιτάξουν για μια ενδεχόμενη πώληση έτσι ώστε να μην τους χάσουν... τσάμπα. 

Αυτό σημαίνει ότι για ακόμα μια φορά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να είναι προετοιμασμένος ακόμα και για το... χειρότερο σενάριο και να υπάρχει ήδη μια προεργασία αν υπάρξουν αποχωρήσεις είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι και να βρεθούν ψάχνουν στόπερ στον Παναθηναϊκό από τον... μηδέν. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει αρκετός καιρός μέχρι τότε και άνθρωποι των Πρασίνων θα έχουν εναλλακτικές λύσεις, που θα έχουν πάρει το ΟΚ του Σέρβου τεχνικού, σε περίπτωση που υπάρχουν εξελίξεις στα συγκεκριμένα θέματα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αρπαγή του Αϊτόρ από ελληνική ομάδα;

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags