Facebook Pixel Ντέμης Νικολαΐδης: Ατάκες Ντέμη για ΠΑΟ: "Έχει 7 δίκαιες νίκες" - Βάζει "φωτιές" με όσα είπε για τα πέναλτι του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-10 22:18:00

Ντέμης για ΠΑΟ: "Έχει 7 δίκαιες νίκες" - Βάζει "φωτιές" με όσα είπε για τα πέναλτι του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Ντέμης για ΠΑΟ: "Έχει 7 δίκαιες νίκες" - Βάζει "φωτιές" με όσα είπε για τα πέναλτι του Ολυμπιακού

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πήρε ξανά θέση, μέσω της εκπομπής του στη NOVA, σχετικά με τις νίκες των Πράσινων αλλά για τον... ντόρο που έχει ξεσπάσει σχετικά με τα πέναλτι που έχει πάρει το Τριφύλλι.

Ντέμης Νικολαΐδης: Θέση για τις 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει ο Παναθηναϊκός πήρε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από την εκπομπή που παρουσιάζει στη NOVA, τονίζοντας ότι δίκαια έχει πάρει τους τρεις βαθμούς σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα, ενώ σχολίασε και το γεγονός των πέναλτι που έχουν οι Πράσινοι τονίζοντας ότι και ο Ολυμπιακός έχει πάρει τέσσερα.

"Την διάβασα την ανακοίνωση (της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) έτσι είναι. Βέβαια αφού υπάρχει το VAR... θα βγάζουμε ανακοινώσεις; Το VAR είναι κομμάτι της διαιτησίας. Δεν χρειάζεται να έχει ενοχές ο Παναθηναϊκός, επειδή κέρδισε 4 πέναλτι, 4 έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Έχει προβλήματα ο Παναθηναϊκός. Δυσκολεύεται πιο πολύ στην έδρα του με ομάδες που παίζουν κλειστά. Ο Κουρμπέλης έχει ανέβει πολύ. Χρειάζεται ένας παίκτης να δημιουργεί και να κάνει τη διαφορά. Δεν υπήρχε δημιουργία στην ομάδα. Ήταν ένα ποδόσφαιρο αναμενόμενο. Τον διαβάζουν οι αντίπαλοί του και στέκονται καλύτερα. Περιμένουμε ακόμα τον Μπερνάρ. Πάντως όλες οι νίκες του είναι δίκαιες", είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags