ΠΑΟΚ: Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος που ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρνει να κερδίσει, με τον Δικέφαλο να έχει να κερδίσει εκτός έδρας από τον περασμένο Μάρτιο και ο προβληματισμός και η εσωστρέφεια, όπως είναι λογικό μεγαλώνει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει μπροστά της ακόμα πιο απαιτητικό πρόγραμμα, με τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα το βράδυ τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τα προβλήματα για τον Ρουμάνο κόουτς όχι μόνο δεν μειώθηκαν μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά πλέον αντιμετωπίζει και μεγαλύτερα από πλευράς απουσιών. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με την αποβολή του στην Λιβαδειά έχει τεθεί εκτός από τη «μάχη» στο «Καραϊσκάκης». Από εκεί και πέρα αμφίβολη είναι σίγουρα η συμμετοχή του Αντρέ Βιεϊρίνια, με τον αρχηγό της ομάδας να αποχωρεί χθες με ενοχλήσεις στο πόδι μετά από 10 λεπτά συμμετοχής και όλα δείχνουν ότι δεν θα αποφύγει ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού.

Ακόμα ένα ζήτημα που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες είναι η κατάσταση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου, να έχει απουσιάσει από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας και να κάνει προσπάθεια για να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης προκειμένου να επιστρέψει στην ενδεκάδα του ντέρμπι. Φυσικά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν υπολογίζεται ο Μπράντον Τόμας που συνεχίζει την αποθεραπεία του από τη θλάση που υπέστη, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ντόουγκλας Αουγκούστο που έχει ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη.

Μέσα σε όλα αυτά, προστέθηκε και το πρόβλημα με τις κάρτες του Γιάσμιν Κούρτιτς. Ο Σλοβένος κόντρα στον Λεβαδειακό αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη, είχαν προηγηθεί αυτές με Άρη, Λαμία και Παναθηναϊκό και θα πρέπει να λείψει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει κατά σειρά τον Ολυμπιακό (εκτός), τον Αστέρα Τρίπολης (εντός), την ΑΕΚ (εκτός) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (εντός).

Πηγή: sfina.gr