Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ένις Τσόκαϊ: Ο παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί σε φετινή αποκάλυψη του Παναθηναϊκού από το πουθενά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-11 20:51:00

Ο παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί σε φετινή αποκάλυψη του Παναθηναϊκού από το πουθενά!

Ο παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί σε φετινή αποκάλυψη του Παναθηναϊκού από το πουθενά!

Έκανε το ντεμπούτο του στο ματς με τον Αστέρα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δείχνει ότι τον πιστεύει πολύ.

Παναθηναϊκός: Από τους παίκτες που ντύθηκαν στα πράσινα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (σ.σ. Τσόκαϊ και Τρουιγιέ), ο Ένις Τσόκαϊ έκανε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης το επίσημο ντεμπούτο του. Βέβαια ο παίκτης έπαιξε ελάχιστα, αντικαθιστώντας στις καθυστερήσεις του ματς τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Από εδώ και στο εξής ο χρόνος του Αλβανού χαφ θα αρχίσει σταδιακά να αυξάνεται, όσο αφομοιώνεται δηλαδή από την ομάδα και προσαρμόζεται στο νέο περιβάλλον. Ήδη, με δεδομένο ότι ο Κουρμπέλης (λογικά) θα λείπει από το παιχνίδι στη Λαμία και ο Τσέριν δεν θα έχει πολλές γεμάτες προπονήσεις στα πόδια του, ο Τσόκαϊ είναι πολύ πιθανό να αξιοποιηθεί στην προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση. Ακόμα κι αν έρθει ξανά από τον πάγκο, παίρνοντας αυτή τη φορά περισσότερο χρόνο. Όλα αυτά, βέβαια, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που δουλεύει καθημερινά ο 23χρονος άσος και στο κλαμπ υπάρχει η πίστη, ότι με την περίπτωσή του έχουν βρει νέο... Τσέριν. Όχι από την άποψη πως ο Τσόκαϊ έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Σλοβένο, αλλά πως ο Αλβανός μπορεί να είναι η επόμενη φετινή αποκάλυψη του Τριφυλλιού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags