Facebook Pixel Champions League: Παραπαίει η Γιουβέντους, απίστευτο κάζο στη Χάιφα - Πρώτη γκέλα για Σίτι με Κοπεγχάγη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-11 21:46:00

Παραπαίει η Γιουβέντους, απίστευτο κάζο στη Χάιφα - Πρώτη γκέλα για Σίτι με Κοπεγχάγη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παραπαίει η Γιουβέντους, απίστευτο κάζο στη Χάιφα - Πρώτη γκέλα για Σίτι με Κοπεγχάγη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την τρίτη ήττα της σε τέσσερα ματς υπέστη η Γιουβέντους από την Μακάμπι στη Χάιφα (2-0) και έχασε έδαφος για την δεύτερη θέση, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 0-0 με την Κοπεγχάγη στην Δανία, παίζοντας με δέκα παίκτες από το 30' λόγω αποβολής του Γκόμεζ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έγινε η πρώτη ομάδα από τις «32», που μετά το 0-0 με την Κοπεγχάγη, εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση για τους νοκ άουτ αγώνες του Champions League, δύο... στροφές πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων. 

Η 4η αγωνιστική ξεκίνησε με τη μεγάλη έκπληξη στην Χάιφα, όπου η Μακάμπι επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης, άσχετα με το τι θα γίνει αργότερα (22:00) στο ντέρμπι κορυφής του 8ου γκρουπ, ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και στη Μπενφίκα.

Ως το απόλυτο φαβορί για να κάνει το 4Χ4 στον 7ο όμιλο πήγε στο «Πάρκεν Στάντιον» για να παίξει με την Κοπεγχάγη του ενός βαθμού, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι.

Στο 11΄ δε μέτρησε το γκολ του Ρόντρι (το VAR... είδε χέρι πριν σκοράρει ο Ισπανός), στο 25΄ ο Μαχρέζ νικήθηκε από τον Γκραμπαρά στο πέναλτι που εκτέλεσε και στο 30΄ οι «Πολίτες» έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σέρχιο Γκόμεθ (πάλι μέσω του VAR φάνηκε το φάουλ που έκανε ο Ισπανός).

Με τον Ερλινγκ Χάαλαντ στον πάγκο σε όλο το ματς, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από την Κοπεγχάγη (δεύτερος βαθμός), έφτασε στους 10 κι εξασφάλισε το πρώτο «εισιτήριο» από το 7ο γκρουπ για τους «16» του Champions League. Πλέον, ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα που ακολουθεί ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και στη Σεβίλη, θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα διεκδικήσει την πρωτιά με την Σίτι. 

«Φωτιά» έβαλε η Μακάμπι στον 8ο όμιλο με την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, μετά από τρεις σερί ήττες και πρώτη στην έδρα της, έπειτα από 20 χρόνια στο Champions League. Οι Ισραηλινοί με απόλυτο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ομέρ Ατζίλι, επικράτησαν με 2-0 της Γιουβέντους, η οποία μία εβδομάδα νωρίτερα είχε «σπάσει το ρόδι» με το 3-1 επί της Μακάμπι στο Τορίνο.

Από 3 βαθμούς έχουν, πλέον, οι δύο ομάδες, που περιμένουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι, Παρί ΣΖ-Μπενφίκα, για να βγάλουν... τα κομπιουτεράκια. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags