Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Σκάνδαλο" στον ΠΑΟΚ με μεταγραφή φιάσκο - Τον "έκοψε" ο Ολυμπιακός - Τον... εξαφάνισε ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-13 12:42:00

"Σκάνδαλο" στον ΠΑΟΚ με μεταγραφή φιάσκο - Τον "έκοψε" ο Ολυμπιακός - Τον... εξαφάνισε ο Λουτσέσκου

GOALάρες by Εvaggelistis
"Σκάνδαλο" στον ΠΑΟΚ με μεταγραφή φιάσκο - Τον "έκοψε" ο Ολυμπιακός - Τον... εξαφάνισε ο Λουτσέσκου

Το πήρε πάνω του ο Μπότο, τον πλήρωσε ακριβά και δεν παίζει καθόλου! Το Sportdog.gr ψάχνει τι συμβαίνει με την περίεργη υπόθεση του Ράφα Σοάρες, ο οποίος από το καλοκαίρι και μετά από 1.5 παιχνίδι, δεν ξαναπήρε χρόνο συμμετοχής και βρίσκεται πίσω από Τσαούση και Βιεϊρίνια.

Ο "Ευαγγελιστής" ασχολείται σήμερα με την υπόθεση του αγνοούμενου από τα τέλη Ιουλίου Ράφα Σοάρες στον ΠΑΟΚ. Είτε μιλάμε για την μεταγραφή του Μπότο είτε για την διαχείριση του Λουτσέσκου, κανονικά παραπέμπει σε "σκάνδαλο". Αν και στην πραγματικότητα "καθρεπτίζει" τι έχει συμβεί φέτος στον Οργανισμό του "δικεφάλου"

>>> Ο Ράφα Σοάρες από την άνοιξη είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, ο συμπατριώτης του Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν αρνητικός για δίδυμο με τον Όλεγκ αλλά το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού τον έκοψε. Αν κρίνουμε απο την μέχρι τώρα ανύπαρκτη παρουσία του μάλλον... σώθηκαν και τον "φορτώθηκαν" στον ΠΑΟΚ!

>>> O (αγνοούμενος) αριστερός μπακ αποτέλεσε από τα πρώτα καλοκαιρινά deal του Ζοσέ Μπότο στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής ήξερε καλά και τον παίκτη (από την εποχή που έπαιζε στην Ακαδημία της Πόρτο) και τον μάνατζερ του (συμπατριώτες του γαρ), κυκλοφορούσε και ελεύθερος στην αγορά... 

>>> Κάπως έτσι ο Μπότο του πρόσφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο σε αποδοχές, πήρε πάνω του την ευθύνη και τον υπέγραψε, παρότι ο κόουτς δεν...ξετρελαινόταν! Για τους ειδικούς της πιάτσας πάντως βοήθησε και επικοινωνιακά πως εμφανίστηκε να απασχολεί τον Ολυμπιακό - αυτό έχει... πέραση ειδικά στην Τούμπα (αν και όχι μόνο) - και κάπως έτσι φάγανε... γλάρο στον "δικέφαλο". 

>>> Ο 27χρονος αριστερός μπακ όχι μόνο δεν κατάφερε να... μπει στα παπούτσια του Βιεϊρίνια (ακόμη και όταν ο βετεράνος συμπατριώτης του θυμίζει σύγχρονο...Ελ Σιντ)  αλλά από τα τέλη Ιουλίου κυριολεκτικά αγνοείται όχι μόνο από αγώνες αλλά κι από τις αποστολές!! 

>>> Ο Λουτσέσκου τον έβαλε βασικό στην Σόφια και για 45' στη ρεβάνς με την Λέφκσι αλλά μετά τον εξαφάνισε!!Εμπιστεύτηκε τον νεαρό Τσαούση, προτίμησε τον  γερό  Βιεϊρίνια ακόμη και όχι 100% έτοιμο, μέχρι και τον...Ζίφκοβιτς θα έβαζε αλλά ποτέ τον Ράφα Σοάρες που είναι κανονικός αριστερός μπακ!!

>>>  Την περασμένη σεζόν με την Γκιμαράες ο Ράφα Σοάρες κατέγραψε συνολικά 34 ματς/2 γκολ/8 ασίστ. Και την σεζόν 2020-21 ως δανεικός στην Ειμπάρ έγραψε 19 συμμετοχές με 1.133' στην Λα Λίγκα. Για την Super League όμως, Λουτσέσκου δεν θεωρεί ικανό τον Ράφα ούτε για να βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ (απουσίαζε και στις 7 αγωνιστικές που παίχθηκαν)!!! 

>>> Ο "Στρατηγός" βέβαια που είναι και... αλεπού αντί να βάζει τον Ράφα Σοάρες προώθησε τον 22χρονο Τσαούση,  προϊόν των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, οπότε κανένας δεν μπορούσε να του πει τίποτα. Ικανοποιείται έτσι και ο Σαββίδης που θέλει όλο και περισσότερα παιδιά της Ακαδημίας να βγαίνουν μπροστά...

>>>  Τι πραγματικά συμβαίνει όμως, με την υπόθεση Ράφα Σοάρες; Μια καλοκαιρινή προσθήκη που προοριζόταν για βασικούρα κι ένα τέτοιο συμβόλαιο, πως μπορεί για τον κόουτς να είναι αόρατος;  Είναι φυσιολογική τέτοια διαχείριση; Ή ήταν αρκετό μόλις 1,5 ματς τον Ιούλιο για να βγει στον ... ντάκο ο Ράφα Σοάρες; Μήπως όμως,  συμβαίνει κάτι άλλο που αγνοούμε; Κάποιο "μυστικό" που δεν έχει διαρρεύσει; Γιατί μετά από τόσους μήνες αδυνατώ να πιστέψω πως ακόμη είναι ανέτοιμος ή δεν έχει προσαρμοστεί...

>>> Στο δια ταύτα ο Λουτσέσκου δεν βάζει τον ... αριστερό μπακ του Μπότο, την ακυρώνει στον απόλυτο βαθμό σαν φιάσκο - μεταγραφή αλλά την ίδια ώρα εμπιστεύεται ένα παιδί της Ακαδημίας (Τσαούση). Όπως έκανε με τον Λύρατζη πέρσι (σε βάρος του Σάστρε) αλλά και (κυρίως) την τρέχουσα σεζόν με τον Κουλιεράκη (σε βάρος δυο ακόμη μεταγραφών του Μπότο, των Κάργα και Νάισμπεργκ), άσχετα αν ο 19χρονος στόπερ τραυματίστηκε. 

>>> Παρεμπιπτόντως η μέχρι τώρα καριέρα του Ράφα Σοάρες είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του παντοδύναμου  παγκοσμίως πορτογαλικού μανατζερικού λόμπι! Δυο φορές στο παρελθόν προσπάθησαν να τον σπρώξουν (μέσω ισάριθμων δανεισμών) σε Αγγλία και Ισπανία  στοχεύοντας σε υψηλά transfer fee αλλά δεν τα κατάφεραν και ο παίκτης γύρισε πίσω!!

>>> Ο Ράφα  από το 2016 μέχρι σήμερα άλλαξε 7 ομάδες!! Δεν το λες και νορμάλ... Η Πόρτο που τον διακινούσε δανεικό δεξιά κι αριστερα στις 31 Ιανουαρίου του 2018 τον αφήνει ελεύθερο να πάει στην Πορτιμονένσε  αλλά ... περιέργως 5 μήνες μετά πληρώνει 1.500.000 ευρώ  στο κλαμπ για να τον (ξανά) αγοράσει!! Και τον Ράφα Σοάρες 6 ημέρες αργότερα να καταλήγει τυπικά ως ελεύθερος στην Γκιμαράες!! Άλλα ...κόλπα, πορτογαλικά!

>>> Η Γκιμαράες τον Γενάρη του 2020 έστειλε δανεικό τον Ράφα για 1,5 χρόνο στην Ισπανία, ελπίζοντας πως εκεί θα φανεί και η Ειμπάρ ή κάποια άλλη ομάδα θα πλήρωναν την οψιόν αγοράς αλλά μάταια. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ράφα Σοάρες επέστρεψε στην Πορτογαλία και έπαιξε την τελευταία του σεζόν στην Βιτόρια πριν του δώσει νέα ποδοσφαιρική στέγη ο Ζοσέ Μπότο στην Τούμπα


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανα πράγματα - Έφυγε από τον ΠΑΟΚ και τώρα... αξίζει 75 εκατομμύρια ευρώ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags