Παναθηναϊκός: Την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι θα κριθεί η παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη στο παιχνίδι με τη Λαμία.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε και σήμερα θεραπεία στο Κορωπί και όπως όλα δείχνουν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι και λίγη ώρα πριν το ματς για να δει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει.
Σε ό,τι αφορά στους Αντράζ Σπόραρ και Γιάννη Κώτσιρα συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα και δεν θα είναι διαθέσιμοι εκ νέου για την κυριακάτικη (16/10, 19:30) αναμέτρηση στο ΔΑΚ.
Αντιθέτως, κανονικά υπολογίζεται ο Άνταμ Τσέριν, που προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, χαροποιώντας τον Γιοβάνοβιτς, που θα έχει μία επιπλέον λύση για τον χώρο του κέντρου.
Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις επιθετικής τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στα 3/4 του γηπέδου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο