Facebook Pixel Πάει για μεταγραφάρα - Μεγαθήριο της Premier League παρακολουθεί Έλληνα διεθνή για το καλοκαίρι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-13 23:52:00

Πάει για μεταγραφάρα - Μεγαθήριο της Premier League παρακολουθεί Έλληνα διεθνή για το καλοκαίρι!

Sportdog Team
Πάει για μεταγραφάρα - Μεγαθήριο της Premier League παρακολουθεί Έλληνα διεθνή για το καλοκαίρι!

Μια σπουδαία ομάδα από το Νησί έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος "παίζει" δυνατά για μεταγραφή εκεί μαζί με τον Όμπλακ της Ατλέτικο.

Την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου (σ.σ. 31 Αυγούστου) φαινόταν ότι Άγιαξ και Μπενφίκα έφταναν σε συμφωνία για την παραχώρηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στους Ολλανδούς έναντι 13 εκατ. ευρώ, έπειτα από διαπραγματεύσεις που κορυφώθηκαν εκείνες τις ημέρες.

Εν τέλει το deal δεν έγινε ποτέ, με τον "Όντι" να παρέμεινε έτσι κάτοικος Λισαβόνας. Μάλιστα φέτος στο Champions League κάνει απίστευτη χρονιά, όντας μεταξύ άλλων ο καλύτερος παίκτης της Μπενφίκα στα δύο παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν (σ.σ. ισάριθμες ισοπαλίες). Γι' αυτό, το όνομα του διεθνούς τερματοφύλακα έχει μπει για τα καλά μπλοκάκια κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Μία από αυτές είναι κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η βρετανική εφημερίδα «Sun», συγκεκριμένα, αναφέρει πως η Γιουνάιτεντ δεν έχει αποφασίσει τι θα γίνει με τον Νταβίντ Ντε Χέα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Είναι σοβαρό το ενδεχόμενο ο Ισπανός γκολκίπερ να αποχωρήσει το καλοκαίρι από το Μάντσεστερ, ενώ το ίδιο διάστημα ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Μάρτιν Ντουμπράβκα, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι δανεικός από τη Νιούκαστλ. Ο Βλαχοδήμος λοιπόν μαζί με τον Όμπλακ της Ατλέτικο, είναι δύο από τις βασικές επιλογές που εξετάζουν οι Κόκκινοι Διάβολοι.

O Οδυσσέας Βλαχοδήμος αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπενφίκα από το 2018, όταν και πήρε μεταγραφή από Παναθηναϊκό για τους "Αετούς" έναντι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ που είχαν δώσει τότε οι Πορτογάλοι στους Πράσινους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags