Ολυμπιακός: Η ισοπαλία στην έδρα της Καραμπάγκ άφησε τον Ολυμπιακό μαθηματικά εκτός Europa League, καθώς οι Ερυθρόλευκοι έμειναν στον έναν βαθμό και έχασαν οριστικά την ευκαιρία να πιάσουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Η 2η Καραμπάγκ έχει 7 βαθμούς και υπερέχει σε ισοβαθμία με τους Πειραιώτες, συνεπώς ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να την προσπεράσει στις δύο αγωνιστικές που απομένουν.

Τουλάχιστον, ο Ολυμπιακός είδε την πρωτοπόρο Φράιμπουργκ να του κάνει "δώρο", καθώς επικράτησε 4-0 της Ναντ και έτσι οι Ερυθρόλευκοι ελπίζουν ακόμα στην κατάληψη της τρίτης θέσης, που οδηγεία στο Conference League.



Η Ναντ έχει 3 πόντους, άρα ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να την προσπεράσει, ειδικά από τη στιγμή που την υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την τελευταία αγωνιστική (3/11).

Ωστόσο, για να φτάσουν στον "τελικό" της 6ης αγωνιστικής, πρώτα οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να... επιβιώσουν από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική (27/10). Και αυτό γιατί σε περίπτωση που οι Πειραιώτες ηττηθούν ή φέρουν ισοπαλία στη Γερμανία και παράλληλα η Ναντ νικήσει τον Καραμπάγκ, τότε θα "σβήσουν" μαθηματικά οι ελπίδες τους για την τρίτη θέση.

Τα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής στον έβδομο όμιλο:

Καραμπάγκ – Ολυμπιακός 0-0

Ναντ – Φράιμπουργκ 0-4

Η βαθμολογία του ομίλου:

Φράιμπουργκ 12β.

Καραμπάγκ 7β.

Ναντ 3β.

Ολυμπιακός 1β.

Το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής (27/10, 22:00): 

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

Ναντ – Καραμπάγκ