Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή Μίτσελ, στην εξέδρα δύο top ονόματα - Μεγάλο λάθος με Κίτσο - Τρομερή κίνηση Πασχαλάκη
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-14 10:00:00

Ανατροπή Μίτσελ, στην εξέδρα δύο top ονόματα - Μεγάλο λάθος με Κίτσο - Τρομερή κίνηση Πασχαλάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή Μίτσελ, στην εξέδρα δύο top ονόματα - Μεγάλο λάθος με Κίτσο - Τρομερή κίνηση Πασχαλάκη!

Το νέο πλάνο του Ισπανού κόουτς, η 11αδα με ΠΑΟΚ και η Μαν. Γιουνάιτεντ! Γιατί το παιχνίδι στο Μπακού... δείχνει το δρόμο για το ντέρμπι της Δευτέρας, το ερωτηματικό για τον γκολκίπερ και οι "σίγουροι" για το αρχικό σχήμα. Τι έγινε το καλοκαίρι με τον Κίτσο και γιατί... χτυπούσαν κάποιοι το κεφάλι τους το βράδυ της Πέμπτης;

Κόντρα στην Καραμπάγκ ο Μίτσελ το βράδυ της Πέμπτης επιχείρησε να διαχειριστεί τους παίκτες του και να έχει φρέσκα πόδια ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ. Για αυτόν τον λόγο είχε πάρει την απόφαση μην ξεκινήσουν ως βασικοί οι Εμβιλά και Ιν. Χουάνγκ, μιας και είναι δύο αρκετά κομβικοί ποδοσφαιριστές στα πλάνα του και σίγουρα θα πάρουν φανέλα βασικού.  Για αυτό τους έβαλε και ως αλλαγή έτσι ώστε να έχουν και ρυθμό ενόψει του ματς της Κυριακής. Από εκεί και πέρα ήθελε να δώσει χρόνο και στον Μπιέλ, αλλά όχι να τον επιβαρύνει και αρκετά και για αυτό αποχώρησε στο 60΄. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίτσελ έβαλε ως βασικό τον Πασχαλάκη και ήταν κάτι παραπάνω από φανερό πως ήθελε να τον έχει έτοιμο για την Δευτέρα. Εξάλλου, ο Έλληνας άσος ήταν εκτός αγώνων για περίπου 5 μήνες, οπότε είχε ανάγκη αυτή τη συμμετοχή. Όλα δείχνουν ότι αυτό το ματς ήταν η... αρχή για τον έμπειρο κίπερ, ο οποίος ξαφνικά έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για το παιχνίδι της Δευτέρας. Θέλει πολύ να παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του και παρότι δεν χρειάστηκε στο Μπακού, είχε ηρεμία και βοήθησε την άμυνα με την παρουσία.

Ο Πασχαλάκης πάντως έκανε την καλύτερή του κίνηση μετά το φινάλε του αγώνα, όταν φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο, κατευθύνθηκε προς τον πάγκο και αγκάλιασε τον νεαρό Κωνσταντίνο Τζολάκη, δείχνοντας πόσο καλό είναι το κλίμα μεταξύ των δύο τους!

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Μίτσελ, ο τραυματισμός του Βρσάλκο δημιουργεί πρόβλημα για το δεξί άκρο της άμυνας και όλα δείχνουν ότι θα μετατοπιστεί πιο πίσω ο Βρουσάι, κάτι που είχαμε δει επί Μαρτίνς και που αρέσει ως ιδέα στον Μίτσελ. Εξάλλου, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ισπανός δεν εμπιστεύεται ούτε τον Λαλά, ούτε τον Ανδρούτσο, οπότε δεν τίθεται θέμα να δούμε κανέναν εκ των δύο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ θυμίζουμε ότι είναι εκτός με τραυματισμό ο Άβιλα.

Επίσης, φαντάζει δεδομένο πως θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα όντας φρέσκοι και οι Μπακαμπού και Χάμες Ροντρίγκες, μιας και δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, την ώρα που ο Χουάνγκ Ούι - Τζο δεν μπορεί με τίποτα να βρει δίχτυα. Είναι πρόβλημα οι εμφανίσεις του και δεν αποκλείεται να χάσει ακόμη και τη θέση του στο ροτέισον!

Το ίδιο ισχύει και για τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος από την αρχή της σεζόν είναι απογοητευτικός και τώρα βλέπει τον νεαρό Αλέξανδρο Ντόι να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ενώ ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Παπ Αμπού Σισέ, που έμεινε εκτός για πειθαρχικό παράπτωμα και είναι 50-50 να γυρίσει στο ντέρμπι.

Έτριβαν τα μάτια τους με τον Κίτσο!

Παρά τις πολλές μεταγραφές του καλοκαιριού και τα δύο αριστερά μπακ που αποκτήθηκαν, Μαρσέλο και Λάιτνερ, ο Ολυμπιακός έχει μείνει μόνο με τον Ρέαμπτσιουκ που είναι φανερό πλέον πως δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Ο Νορβηγός δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε 90λεπτο, όμως έχει κουραστεί πάρα πολύ και πρέπει να κάτσει στον πάγκο για να… αδειάσει το μυαλό του. Από τη στιγμή όμως που ο Βραζιλιάνος χαφ λογίζεται ως χαφ και ο Ισραηλινός δεν έχει μπει στην εξίσωση, δεν υπάρχει αντικαταστάτης του.

Θα μπορούσε πάντως να είχε μείνει ως back-up ο Φώτης Κίτσος, ο οποίος αποχώρησε δανεικός. Ο 19χρονος άσος (που έγινε από εξτρέμ μπακ με απόφαση Μαρτίνς!) αγωνίζεται στην Ομόνοια και την Πέμπτη το βράδυ ήταν εξαιρετικός στο Europa League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή μαγκιά Μίτσελ και Ντόι - Αδικία για Σωκράτη - Ούτε σε 5χ5 αυτό που έκανε, "καμπάνα" στου Ρέντη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags