Facebook Pixel Φέρνει… Κολομβιανό Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ - Ψωνίζει πακέτο 10άρι από Μπάρι - Διπλή έκπληξη για Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-15 22:54:00

Φέρνει… Κολομβιανό Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ - Ψωνίζει πακέτο 10άρι από Μπάρι - Διπλή έκπληξη για Γενάρη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φέρνει… Κολομβιανό Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ - Ψωνίζει πακέτο 10άρι από Μπάρι - Διπλή έκπληξη για Γενάρη!

Το ταξίδι του Μπότο στην Ιταλία θα φέρει και μεταγραφές στον Δικέφαλο. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στους Θεσσαλονικείς και τι συμβαίνει με την ομάδα τους. Νέα ονόματα στο ρεπορτάζ.

ΠΑΟΚ: Κάπως μπλεγμένη είναι η κατάσταση στον Δικέφαλο το τελευταίο διάστημα, καθώς ενώ μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες η μεταγραφική περίοδος ήταν ανοιχτή για να ενισχυθεί το ρόστερ, βρισκόμαστε μόλις στα μέσα Οκτωβρίου και πάλι η συζήτηση αφορά την ενίσχυση του Γενάρη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα ψάχνει για παίκτες στις θέσεις που έψαχνε ολόκληρο το καλοκαίρι, αλλά τώρα περιμένει να τους βρει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο: Επιθετικό-γκολτζή και 10άρι. Μάλιστα, το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο Ζοσέ Μπότο βρέθηκε στην Ιταλία, μετά από εντολή του Σαββίδη, για να προχωρήσει το θέμα.

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να βρεθούν παίκτες αξιώσεων στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, το γνωρίζουν όλοι. Ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να πληρώσει για να αποκτήσει ποδοσφαιριστή!

Το ρεπορτάζ που έφτασε στα αυτιά τού sportdog αναφέρει ότι η διοίκηση δεν σκοπεύει να δώσει χρήματα και οι συμφωνίες που θα γίνουν θα πρέπει να είναι με οψιόν για την αγορά των παικτών το ερχόμενο καλοκαίρι. και μπαίνει το ερώτημα: Ποια ομάδα που έχει στο ρόστερ της έναν παίκτη αξιόλογο, θα τον αφήσει να αποχωρήσει χωρίς χρήματα, με την... υποσχετική της οψιόν το ερχόμενο καλοκαίρι;

Για την ιστορία, πάντως, να πούμε ότι ο Δικέφαλος είχε τραβήξει τον κλήρο τού Πρίγιοβιτς Γενάρη μήνα: Ένας επιθετικός που ήθελε μισή επαφή για να πετύχει γκολ και είχε τραβήξει τον σύλλογο από το χέρι για όσο είχε μείνει στην ομάδα. Θέλουμε να πούμε ότι, προφανώς, υπάρχουν ψαγμένες λύσεις και ο Μπότο, μάλιστα, έχει αποδείξει ότι έχει ατζέντα/επαφές για να βρει λαβράκια.

Μόνο που τα λαβράκι, όπως και στην περίπτωση του Πρίγιοβιτς, πληρώνονται αδρά...

Μίλαν, Νάπολι και Μπάρι;

Ήδη από το ρεπορτάζ που έχει κυκλοφορήσει, έχει γίνει γνωστό ότι ο Μπότο είχε επαφές με τις Μίλαν και Νάπολι. Μόνο που δεν προκύπτει ότι υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ της μίας ή της άλλης ομάδας που έχουν το προφίλ/στάτους που ψάχνει ο Δικέφαλος: Δηλαδή να μην υπολογίζονται ενόψει της συνέχειας και να παίζουν ως φορ και 10άρι, αντίστοιχα.

Μιλώντας με ψαγμένες πηγές από την Ιταλία, όμως, φτάσαμε στην Μπάρι, που φέτος κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα και έχει κοινό ιδιοκτήτη με τη Νάπολι! Στο ρόστερ της Μπάρι, μάλιστα, υπάρχει ακριβώς αυτό το υλικό που ψάχνουν οι Θεσσαλονικείς: 10άρι και επιθετικός αξίας, που όμως, δεν έχουν βρει για τον έναν ή τον άλλον λόγο χρόνο συμμετοχής φέτος στη Serie B.

Ο ένας είναι ο Ιταλός εξτρέμ, που όμως παίζει με ευκολία και ως 10άρι, Μανουέλ Μάρας, 29 ετών που στέκεται άνετα στην 11άδα του Δικέφαλου και ο άλλος είναι ο Κολομβιανός επιθετικός Νταμίρ Σέτερ, 24 ετών, που επίσης φέτος έχει αγωνιστεί ελάχιστα.

Να πούμε και κάτι τελευταίο; Τόσο ο Παναθηναϊκός με τον Μπρινιόλι όσο και ο ΠΑΟΚ με τον Κούρτιτς, έχουν τραβήξει λαχείο από τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας! Για αυτό και, ίσως, κοιτάζει ξανά εκεί ο Μπότο... 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags