Λαμία - Παναθηναϊκός: "Πύρρειος" η νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία (2-0), σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πολλούς -μερικοί εκ των οποίων σοβαροί- τραυματισμούς!

Η αρχή των ατυχιών για τον Παναθηναϊκό έγινε στο 44', με τον Αϊτόρ να αποκομίζει θέμα στον προσαγωγό και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους Πράσινους, αφού ο Τσέριν δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με τις τάπες από τον Τζανδάρη, ζαλίστηκε και αποχώρησε στο 53', για να πάρει τη θέση του ο Τσοκάι.
 

 

Στο 64' ο Κορνέζος έπεσε με δύναμη πάνω στον Ιωαννίδη, που υπέστη κάταγμα στη μύτη και έφυγε για το νοσοκομείο, ενώ στο 76' ο Παλάσιος έγινε αναγκαστική με πρόβλημα στο πόδι.

 
 

Δυστυχώς, η ατυχία είχε και συνέχεια, καθώς στο 81' ο Τρουιγιέ σόκαρε τους πάντες, πατώντας άσχημα στο χορτάρι. Ο Γάλλος έφυγε από το ματς με φορείο και φάνηκε να έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στο γόνατο. Μάλιστα το απίστευτο είναι ότι το ασθενοφόρο είχε φύγει από το γήπεδο νωρίτερα για να μεταφέρει τον Ιωαννίδη στο νοσοκομείο και έτσι ο Τρουιγιέ χρειάστηκε να περιμένει μερικά λεπτά προκριμένου να μεταβεί και ο ίδιος στο νοσοκομείο!

 

Στο 84ο λεπτό ο Σάντσες με τον Σλίβκα συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι. Ευτυχώς ο άσος του Παναθηναϊκού δεν αποκόμισε πρόβλημα, αλλά ο παίκτης της Λαμίας δεν μπόρεσε να συνεχίσει και έγινε η πέμπτη αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση!