Αυτό που έγινε στη Λαμία με τον Φωτιά, αλλά και την προηγούμενη αγωνιστική με τον Παπαδόπουλο στη Λεωφόρο, έδειξαν σε ΟΛΟΥΣ ΞΑΝΑ γιατί δεν πρέπει να σφυρίζουν οι Έλληνες διαιτητές ούτε σε φιλικό 5Χ5.

Τα δρεπάνια του Μεταξά και τώρα τα δρεπάνια του Φέστα... σκότωναν με τις ευλογίες Παπαδόπουλου και Φωτιά.

Ειδικά σήμερα ο Φωτιάς έγραψε ιστορία και θα μπορούσαν να τον ζηλεύουν ο Ευθυμιάδης και ο Μποροβήλος, αλλά και ο προκλητικός Κασναφέρης που φώναζε προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού την ώρα που οι παίκτες της ομάδας του έστελναν τον έναν μετά τον άλλον «πράσινο» στο νοσοκομείο.

Ο Φωτιάς αν έδειχνε τις κίτρινες κάρτες που έπρεπε και είχε αποβάλει τον Τζανδάρη που κάρφωσε τις τάπες στο κεφάλι του Τσέριν (σήκωσε το πόδι του 2 μέτρα πάνω από το έδαφος μπροστά στον διαιτητή), τώρα θα μιλούσαμε για τραυματισμούς παικτών. Θα μιλούσαμε για το πώς ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4 ή 5-0 τη Λαμία που θα χει μείνει με το πολύ 9 παίκτες στο γήπεδο.

Είναι πλέον ξεκάθαρο. Όποιος θέλει Έλληνες διαιτητές στα παιχνίδια, θέλει το κακό του ποδοσφαίρου. Ξένους διαιτητές - ας είναι και της... ωμέγα κατηγορίας της UEFA - μέχρι και στα φιλικά των παλαιμάχων!