Facebook Pixel Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ατάκες... φωτιά για Πασχαλάκη ενόψει ΠΑΟΚ - "Θα βρίσκεται σε οργασμό - Είναι παιχνίδι καθιέρωσης"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-17 17:50:00

Ατάκες... φωτιά για Πασχαλάκη ενόψει ΠΑΟΚ - "Θα βρίσκεται σε οργασμό - Είναι παιχνίδι καθιέρωσης"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά για Πασχαλάκη ενόψει ΠΑΟΚ - "Θα βρίσκεται σε οργασμό - Είναι παιχνίδι καθιέρωσης"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος τερματοφύλακας όπου και αναφέρθηκε στον Έλληνα γκολκίπερ του Ολυμπιακού και το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Σήφης Δασκαλάκης: Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν απέναντι τους έναν παλιό γνώριμο, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τον παλαίμαχο πορτιέρε του ΟΦΗ, του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού να μιλάει στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την πρώτη αναμέτρηση του Έλληνα τερματοφύλακα απέναντι στον Δικέφαλο.

Αρχικά για την παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο παιχνίδι, ανέφερε: «Το παιδί είναι επαγγελματίας, θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα και θα είναι ένα παιχνίδι σταθμός που θα του φέρει την καθιέρωση, γιατί και η μερίδα των οπαδών που είχε δυσανασχετήσει για τη μεταγραφή του θα τον αγαπήσει και θα τον στηρίξει. Εγώ είμαι δηλωμένος ΟΦΗ, αλλά όταν πήγαινα στις άλλες ομάδες ήμουν οπαδός τους. Ο Πασχαλάκης θα δεθεί με τον Ολυμπιακό και θα γίνει οπαδός της ομάδας, αυτό είναι το λογικό».

Για το τι μπορεί να σκέφτεται ο Πασχαλάκης, σημείωσε: «Αν με αγαπούσες, θα με κράταγες. Το παιδί έχει πίκρα, φαρμάκι και για αυτό αποφάσισε να πάει στον Ολυμπιακό, όπου τον έφεραν οι συγκυρίες να πάει στην ομάδα. Είναι ένα παιδί που του αρέσει να προκαλεί, δεν είναι κακό αυτό, το κάνουν και άλλοι, αλλά επειδή τον έχω ψυχολογήσει θεωρώ ότι σήμερα θα φανεί ότι αν του πάει το παιχνίδι θα κάνει τρομερά πράγματα. Θα είναι σε οργασμό. Αν χρησιμοποιεί περισσότερο το μυαλό του θα μπορέσει να πάει και στο εξωτερικό, δεν είναι μεγάλος, γιατί κάποια πράγματα πρέπει να τα κάνεις με το μυαλό σου».

Για το αν θα πανηγυρίσει σε περίπτωση νίκης: «Πιστεύω ότι σε πρώτο χρόνο δημόσια δεν θα πανηγυρίσει, άλλο τι θα κάνει στα αποδυτήρια».

Για το αποτέλεσμα που προβλέπει: «Αν παίξει ο Χάμες, ο ΠΑΟΚ «0» βαθμούς. Τον είδα στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ και άλλαξε όλο το παιχνίδι, είναι άλλο επίπεδο και αποτελεί πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε ο Σήφης Δασκαλάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags