Πασχάλης Σερέτης: Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά και την εικόνα του "δικεφάλου" η οποία δεν έχει ικανοποιήσει τον παλαίμαχο άσο των "ασπρόμαυρων", όπως τόνισε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι ένα παιχνίδι, στο οποίοι παίζουν οι "κουτσοί" με τους "στραβούς". Και η εικόνα του ΠΑΟΚ και εκείνη του Ολυμπιακού δεν είναι καλή. Το σημερινό παιχνίδι το βλέπω να λήγει ισόπαλο».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν, αυτή την εικόνα μου δείχνει στον ΠΑΟΚ. Τόσα χρόνια με τον Ιβάν Σαββίδη, με τόσα χρήματα, αντί να είμαστε στο Champions League και στο Europa League, και να πρωταγωνιστούμε, είμαστε στην 6η θέση και ο Βόλος είνια τρίτος. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι κάνει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Στην ομάδα αντί να κάνουν επιλογές για να πάμε προς τα πάνω, κάνουμε επιλογές που μας πάνε προς τα κάτω.

Λάθος η φυγή του Πασχαλάκη από τον ΠΑΟΚ, δεν γίνεται να έχεις αυτόν τον γίγαντα σε αυτή την νευραλγική θέση και να τον διώχνεις και να κρατάς τον Βιεϊρίνια και τον Ελ Καντουρί. Νομίζω ότι είναι λάθος. Θα έπρεπε να κλείσει ο κύκλος τους στην ομάδα, και να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας. Το ρίξανε αλλά κρατήσανε παίκτες σε μεγάλη ηλικία. Έφερε ο Ολυμπιακός τον Μαρσέλο, 34 ετών και 150 κιλά, για κράχτη. Έτσι δεν γίνονται οι ομάδες. Εδώ στη Γερμανία 32-33 ετών είναι μεγάλοι. Και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό θα πανηγυρίζουμε σαν στρουμφάκια και θα πάμε στη Λειβαδιά να χάσουμε, παραδείγματος χάρη. Πρέπει να έχεις διάρκεια, όχι τη μια να πηγαίνεις για νταμπλ και την άλλη για υποβιβασμό», είπε ο Πασχάλης Σερέτης.