Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε πως η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν δίκαιη, ωστόσο προέβη σε ξέσπασμα για τη διαιτησία.

Με αφορμή το πέναλτι που πήρε πίσω ο διαιτητής μετά από παρέμβαση του VAR, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε λόγο για "ντροπή" και ευνοϊκή μεταχείριση των ομάδων της Αθήνας, ενώ αναφέρθηκε στις αποφάσεις των διαιτητών και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Το παιχνίδι πήγε όπως περίμενα. Ελέγξαμε το ματς. Κάναμε κάποια λάθη, οπισθοχωρήσαμε, αντέξαμε στην πίεση, ισορροπήσαμε την κατάσταση και παίξαμε καλύτερα στη συνέχεια. Είναι μια νίκη που αξίζαμε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Θέλω να σταθώ σε ένα σημείο. Δεν είχε δοθεί πέναλτι σε εμάς σε προηγούμενο παιχνίδι, σήμερα αυτό ήταν 10 φορές περισσότερο πέναλτι. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται με το VAR. Είχαμε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Έχω δει διαλέξεις διαιτητών από την Ομοσπονδία. Δίνονται πέναλτι που είναι ντροπιαστικά. Ξέχασα να μιλήσω για το πέναλτι στον Κωνσταντέλια στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο στη συνέχεια πήρε πίσω το VAR. Δίνονται πολύ χειρότερα πέναλτι για τις ομάδες της Αθήνας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαθμολογία: "Δώρο" ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό - Στο -10 ο Ολυμπιακός - Έρχεται κρίσιμο ντέρμπι