Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δεν είχε πλάνο ο Μίτσελ - Πολλές απορίες με ΠΑΟΚ - Αν είχε κι άλλο επιθετικό θα τον έβαζε"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-18 14:02:00

"Δεν είχε πλάνο ο Μίτσελ - Πολλές απορίες με ΠΑΟΚ - Αν είχε κι άλλο επιθετικό θα τον έβαζε"

Sportdog Team
"Δεν είχε πλάνο ο Μίτσελ - Πολλές απορίες με ΠΑΟΚ - Αν είχε κι άλλο επιθετικό θα τον έβαζε"

Οι Ερυθρόλευκοι γνώρισαν ακόμα μια ήττα την φετινή χρονιά, αυτή τη φορά από τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει μεγάλη ευθύνη για το αποτέλεσμα, μιας και φάνηκε ότι δεν είχε πλάνο μετά το δεύτερο τέρμα του Δικεφάλου του Βορρά.

Νίκος Σταματέλος: Το δικό του σχόλιο για την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ της ομάδας τονίζοντας πως ο Μίτσελ φάνηκε ότι δεν είχε πλάνο μετά το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ οι επιλογές του δημιούργησαν πολλές απορίες.

«Χθες απλά φάνηκε για ακόμη μία φορά πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά για να γίνει ομάδα. Το λέω στη λογική, εμένα το διπλό στον ΟΦΗ, η ισοπαλία με την Καραμπάγκ μου έδωσαν την εντύπωση πως κάτι καλό γίνεται. Χθες, όμως, φάνηκε πως αυτό το καλό απέχει αρκετά και για αυτό δεν είναι άμοιρος για την κατάσταση που διαχειρίζεται ο Μίτσελ.

Εμένα μου έδωσε την εντύπωση πως αν είχε κι άλλο επιθετικό, θα τον έβαζε. Ούτε εγώ δεν κατάλαβα τι θέση είχε εξτρέμ ο Ουί-Τζο. Δεν είναι και η μοναδική απορία από τις χθεσινές επιλογές. Δεν κατάλαβα, επίσης, σε τι βοήθησε ο Αγκιμπού, και δεν ήταν αυτός που θα μπορούσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, από την άλλη, που έδειξε κάποια πράγματα έμεινε εκτός. Έμεινε εκτός ο Μπιέλ γιατί έτσι αποφάσισε ο Μίτσελ, αλλά είναι δική του απόφαση.

Είναι πολλές οι απορίες για τη διαχείριση του υλικού, και για την αποστολή και για τις ενδεκάδες, όσον αφορά τον Μίτσελ. Για παράδειγμα, βάζει τον Ντόι που έπαιξε σε Ηράκλειο και Μπακού και αντί να βάλει τον μικρό, έβαλε τον Μπα που δεν έχεις ποτέ το κεφάλι σου ήσυχο μαζί του. Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον Αγκιμπού που ήταν εκτός πλάνων και ξαφνικά είναι στην πρώτη ομάδα. Δεν κάνει ούτε τα τυπικά, τα αναμενόμενα και δεν βοηθάει καθόλου τον Ρέαμπτσιου και ήρθε φυσιολογικά το δεύτερο γκολ. Μου έδωσε την εντύπωση ο Μίτσελ πως δεν έχει πλάνο στο μυαλό του πώς θα φτάσει στην ισοφάριση μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ», είπε ο Νίκος Σταματέλος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags