Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αντώνης Καρπετόπουλος: Διαφώνησαν Καρπετόπουλος-Νικολακόπουλος: "Μένω άφωνος! Δεν θα φτιάξει ομάδα ο Ολυμπιακός αν..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-18 14:47:00

Αρπάχτηκαν Καρπετόπουλος-Νικολακόπουλος: "Μένω άφωνος! Δεν θα φτιάξει ομάδα ο Ολυμπιακός αν..."

Sportdog Team
Αρπάχτηκαν Καρπετόπουλος-Νικολακόπουλος: "Μένω άφωνος! Δεν θα φτιάξει ομάδα ο Ολυμπιακός αν..."

"Ποιο DNA; Καθίστε καλά. Διαλύθηκε η ομάδα επειδή ήθελε ο κόσμος"! Την επόμενη μέρα στον Πειραιά προσπάθησαν να αναλύσουν οι δύο δημοσιογράφοι, οι οποίοι όμως διαφώνησαν σχετικά με όσα συμβαίνουν στον σύλλογο.

Στην… επόμενη μέρα του Ολυμπιακού, μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, θέλησε να περάσει ο Κώστας Νικολακόπουλος στο σημερινό σχόλιό του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε: «Θυμάμαι ότι πριν, όχι πολλά χρόνια, το 2018 τέτοιο καιρό περίπου ο Ολυμπιακός είχε χάσει από τον ΠΑΟΚ που ήταν πάλι ο Λουτσέσκου στον πάγκο του. Τότε ο Ολυμπιακός πάνω σε εκείνο το ματς που και τότε είχε χάσει 0-1 και τότε με αυτογκόλ και τότε με ένα τσουβάλι ευκαιρίες, είχε χτίσει και δικαιώθηκε. Νομίζω ότι μπορεί να χτίσει και τώρα ο Ολυμπιακός πάνω σε αυτό το πολύ κακό αποτέλεσμα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Με τη διαφορά, ότι πρέπει να χτίσει με λιγότερα λάθη και από τους παίκτες και από τον προπονητή του και με λιγότερη πίεση. Έχω πει ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί να αντέξει την αφόρητη πίεση. Δεν μπορεί να είναι άχρηστοι όλοι».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Με τον Μίτσελ βλέπω βελτίωση, αν και υπάρχουν λάθη, τα οποία αν περιοριστούν κάτι μπορεί να οδηγήσει κάπου. Το να λέμε ότι ο Ολυμπιακός πάει για τη δεύτερη θέση ή για το πρωτάθλημα, αν και εφόσον δεν έχει νόημα. Το θέμα είναι πώς θα γίνει καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και πώς θα παίξει καλά για να το πάρει και αυτή είναι η μοναδική επιλογή. Να κοιτάζει το επόμενο ματς».



Ακούστε το σχετικό απόσπασμαΜετά από την τοποθέτηση του Κώστα Νικολακόπουλο, πήρε τον λόγο ο Αντώνης Καρπετόπουλος που ήταν… χείμαρρος!

«Μένω άφωνος! Πώς είναι δυνατόν μία ομάδα που στηρίζεται σε ποδοσφαιριστές αναπληρωματικούς της περσινής σεζόν, να είναι καλύτερη από την προηγούμενη χρονιά; Πρακτικά το λέω!

Πώς διάολο θα γίνει καλύτερη ομάδα; Θεωρητικά μπορεί, αλλά πρακτικά είναι μία ομάδα που στηρίζεται σε αναπληρωματικούς μίας άλλης ομάδας που διαλύθηκε γιατί έτσι ήθελε ο κόσμος.

Αυτά τα έβλεπες και πέρυσι, αλλά δεν ήθελες να τα δεις. Ήθελες εξτρέμ και να βάζεις πέντε γκολ. Αυτά δεν είναι αποτέλεσμα του προπονητή, αλλά αποτέλεσμα ενός γενικότερου προβλήματος για μία ομάδα που έχει νικήσει πολύ. Δεν υπήρχε πίεση παίξτε καλύτερα, αλλά διώξτους άλλους, αυτός δεν είναι ο Ολυμπιακός. Μας διέλυσε το DNA. Ποιο DNA; Καθίστε καλά! Τώρα ο Ολυμπιακός κοιτάει το επόμενο ματς και κάθε επόμενο ματς. Είναι τώρα τελικός με Παναιτωλικό. Έτσι δεν χτίζεις!

Η γνώμη για την επόμενη μέρα, χωρίς αυτοκριτική για την προηγούμενη, δεν έχε νόημα.

Από τους 11 που ξεκίνησαν το χθεσινό παιχνίδι, πόσοι έχουν βάλει πάνω από 5 γκολ στην καριέρα τους; Μόνο ο Μπακαμπού. Πρέπει να υπάρχει μία λογική. Αν περιμένεις ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες θα σου καθαρίσει το παιχνίδι, αυτά γίνονται μόνο στη θεωρία.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ με μία ευκαιρία έβαλε δύο γκολ, δείχνει το πρόβλημα του Ολυμπιακού. Οι 17 τελικές είναι αποτέλεσμα της οπισθοχώρησης του αντιπάλου, του φοβισμένου ΠΑΟΚ. Αλλά δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου σχεδίου. Αν δεν πετάξεις μία χρονιά, αν δεν πεις ότι δεν πάω για τίποτα, δεν πρόκειται να φτιάξεις ομάδα. Αλλά και το δεν πάω για τίποτα είναι πολύ σύνθετο».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags