Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: Σόκαρε τον Παναιτωλικό η Καλαμάτα - Τον πέταξε εκτός Κυπέλλου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-19 18:13:00

Σόκαρε τον Παναιτωλικό η Καλαμάτα - Τον πέταξε εκτός Κυπέλλου στα πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σόκαρε τον Παναιτωλικό η Καλαμάτα - Τον πέταξε εκτός Κυπέλλου στα πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ζευγάρια Καλαμάτα - Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός - Παναχαϊκή είχαν οδηγηθεί στην παράταση, με τη "Μαύρη Θύελλα" να σοκάρει στη διαδικασία των πέναλτι την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Δραματικό ήταν το φινάλε στην αναμέτρηση της Καλαμάτας απέναντι στον Παναιτωλικό στη Μεσσηνία, με τη "Μαύρη Θύελλα" να παίρνει τελικά την πρόκριση στα πέναλτι!

Στην κανονική διάρκεια το ματς έληξε 2-2. Ο Παναιτωλικός αρχικά άνοιξε το σκορ στο 30' με τον Φλόρες, ωστόσο μέσα σε δύο λεπτά όμως η Καλαμάτα απάντησε. Για την ακρίβεια στο 35' και στο 39' ο Ρόβας έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα, για την ανατροπή και το 2-1 των γηπεδούχων!

Ο Φλόρες και πάλι ισοφάρισε για τους Αγρινιώτες στο 78', στέλνοντας έτσι με το τελικό 2-2 το "ζευγάρι" στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε τίποτα, με την πρόκριση να κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι. Η Καλαμάτα από τα 11 βήματα λοιπόν επικράτησε με 4-3 πέναλτι και πέταξε έξω μία πολύ καλή ομάδας Super League όπως ο Παναιτωλικός, παίρνοντας εκείνη το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στο άλλο παιχνίδι που οδηγήθηκε στην παράταση, ο Πανσερραϊκός ήταν αποκλεισμένος με το 2-1 υπέρ της Παναχαϊκής μέχρι το 99ο(!!!) λεπτό. Στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κατσαντώνης ισοφάρισε σε 2-2 και στα επόμενα 30 λεπτά της παράτασης ακολούθησε... πάρτι, με τους Σερραίους να προκρίνονται τελικά με το εμφατικό 5-2 στην επόμενη φάση του θεσμού!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΑΕΛ - Λεβαδειακός 1-2
Αλμωπός Αριδαίας - Λαμία 0-2
Καλαμάτα - Παναιτωλικός 2-2 (4-4 στα πέναλτι, πρόκριση Καλαμάτα)
Καλλιθέα - Βέροια 1-0
Πανσερραϊκός - Παναχαϊκή 5-2 (παράταση)

Δείτε εδώ τι έγινε στα υπόλοιπα ματς της ημέρας στο Κύπελλο.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags