Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πεπ Μπιέλ: Νέο… χουνέρι Μίτσελ σε Μπιέλ - Αφήνει εκτός δύο ακόμα κορυφαία ονόματα - Ξεκάθαρος ο Φορτούνης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-21 10:00:00

Νέο… χουνέρι Μίτσελ σε Μπιέλ - Αφήνει εκτός δύο ακόμα κορυφαία ονόματα - Ξεκάθαρος ο Φορτούνης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο… χουνέρι Μίτσελ σε Μπιέλ - Αφήνει εκτός δύο ακόμα κορυφαία ονόματα - Ξεκάθαρος ο Φορτούνης!

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Έλληνας άσος και το πλάνο για το "10αρι"! Γιατί το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα αποκαλύψει τα πλάνα του προπονητή για τον... νέο Ολυμπιακό και ποιοι είναι οι παίκτες που φαίνεται να μην υπολογίζονται από τον Ισπανό.

Ημέρα εξελίξεων για τον Ολυμπιακό θα είναι η σημερινή, καθώς η ανακοίνωση της αποστολής του Μίτσελ για το Αγρίνιο, θα δώσει αρκετές ειδήσεις.

Τα τελευταία 24ωρα, έχει βουίξει η πιάτσα ότι ενεργοποιείται ξανά ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος σύντομα θα είναι ξανά στα παιχνίδια των Πειραιωτών και δεν αποκλείεται η αρχή να γίνει από το Σάββατο με τον Παναιτωλικό. Αν κι έχει να παίξει από πέρυσι και το καλοκαίρι δεν έκανε ούτε προετοιμασία, με απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς, η αγωνιστική του κατάσταση είναι αρκετά καλά σύμφωνα με όσα διαρρέονται από του Ρέντη.

Μέσω από το περιβάλλον του, ο ίδιος αναφέρει ότι είναι σε καλή κατάσταση κι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά ως ένας από τους παλιότερους πλέον στο ρόστερ. Άλλωστε, κάνει προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς εδώ και ενάμιση μήνα και… φωνάζει πως θέλει να παίξει!

Ο Μίτσελ είναι δεδομένο, πως μετά το στραπάτσο με τον ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα του Αγρινίου. Για την ακρίβεια, σκέφτεται απέναντι στον Παναιτωλικό να κατεβάσει δίδυμο Εμβιλά-Σωκράτη στα στόπερ, σε μια κίνηση που αποτελεί μήνυμα… απόρριψης προς Μπα-Σισέ. Δεν υπολογίζονται, δεν τους πιστεύει, απογοητεύουν και μοιραία, τίθενται σταδιακά εκτός πλάνων.

Από εκεί και πέρα, το θέμα του βασικού 10αριού είναι λυμένο. Ο Χαμες θα είναι βασικός και το ερωτηματικό αφορά τον παίκτη που βρίσκεται στην ιεραρχία του προπονητή πίσω από τον Κολομβιανό. Και σε αυτό το ερώτημα έχει απάντηση ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ως δεύτερο επιτελικό μέσο, στην εσωτερική ιεραρχία της ομάδας, τον Ματιέ Βαλμπουενά και όχι τον Πεπ Μπιέλ!

Ο πρόσφατος αποκλεισμός του Ισπανού από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ προκάλεσε αίσθηση, ωστόσο υπάρχει εξήγηση αφού φαίνεται ότι ο Μίτσελ βλέπει περισσότερο ως ακραίο επιθετικό τον συμπατριώτη του, ενώ παράλληλα εκτιμά πως ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί. Πάντως πρόκειται για μία από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού στην Ελλάδα και σίγουρα όταν… κολλήσει με την ομάδα, δεν θα βγαίνει από την 11αδα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψίθυροι" για αποχώρηση κορυφαίου άσου στο Λιμάνι - Τεράστιο συμβόλαιο - "Βρέθηκε" ο αντικαταστάτης

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags