Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έσκασε τώρα! Έρχεται συνάντηση Σαββίδη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ - Αυτά θα μπουν στο τραπέζι
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-20 17:12:00

Έσκασε τώρα! Έρχεται συνάντηση Σαββίδη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ - Αυτά θα μπουν στο τραπέζι

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Έρχεται συνάντηση Σαββίδη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ - Αυτά θα μπουν στο τραπέζι

Πριν από μερικές ημέρες, πριν από τον αγώνα στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης, είχε γίνει μία επικοινωνία προκειμένου να προγραμματιστεί μία συνάντηση των οργανωμένων με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Πριν από μερικές ημέρες, πριν από τον αγώνα στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης, είχε γίνει μία επικοινωνία προκειμένου να προγραμματιστεί μία συνάντηση των οργανωμένων με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Στην οποία αναμένεται να αναλυθούν όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την ομάδα και την προσπάθεια που συντελείται. 

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Metropolis 95,5 και του Metrosport.gr επίκειται η συνάντηση των δύο πλευρών με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο κ. Σαββίδης, στο πρόσφατο παρελθόν, ήταν σύμφωνος στην προοπτική να μιλήσει με εκπροσώπους των οπαδών, μέσω τηλεδιασκέψεως. Επίκειται λοιπόν αυτή η πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση ανάμεσα στον ιδιοκτήτη και τους οπαδούς.

Είναι επίσης γεγονός πως το κλίμα μετά την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η συζήτηση αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Κυρίως διότι η πρόοδος του ΠΑΟΚ ενδιαφέρει τόσο τους οπαδούς, όσο και τον μεγαλομέτοχο που έχει τα ηνία του συλλόγου.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags