Facebook Pixel Βασίλης Τοροσίδης - Παναθηναϊκός: Τοροσίδης σε Σουπερλιγκάτη ομάδα μαζί με κόουτς - "Σοκ" με Αϊτόρ λόγω... Μπερνάρ - "Χαλάστρα" σε ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-20 17:32:00

Τοροσίδης σε Σουπερλιγκάτη ομάδα μαζί με κόουτς - "Σοκ" με Αϊτόρ λόγω... Μπερνάρ- "Χαλάστρα" σε ΠΑΟΚ

Οι Μιχείες
Τοροσίδης σε Σουπερλιγκάτη ομάδα μαζί με κόουτς - "Σοκ" με Αϊτόρ λόγω... Μπερνάρ- "Χαλάστρα" σε ΠΑΟΚ

Επιστρέφει σε πόστο μετά την... ήσυχη αποχώρησή του από το Λιμάνι! Σε ποια ομάδα ποιάνει δουλειά και ο νέος προπονητής που θα συνεργαστεί ο παλαίαμχος άσος του Ολυμπιακού. Γιατί δυσκολεύει η υπόθεση ανανέωσης του Αϊτόρ στο Τριφύλλι και πόσα χρήματα ζητάει, αλλά και τι σχέση έχει ο μάνατζέρ του με τους Δικεφάλους Θεσσαλονίκης και Αθήνας.

Ο κόουτς Σπανός χαρακτήρισε το ματς με τον ΠΑΣ σαν "τελικό του πρωταθλήματος" για τον Ιωνικό. Άκρατος βερμπαλισμός, λέω εγώ. "Τελικός" είναι το ματς αυτό για τον Δημήτρη Σπανό! 

>>> Βλέπετε το κλίμα για τον προπονητή ... παραβάρυνε στην Νίκαια. Αν δεν κερδίσει , λοιπόν, και τον ΠΑΣ μάλλον θα του ... κουνήσουν μαντήλι στον Ιωνικό! 

>>> Ποια ονόματα "συζητιούνται" / παίζουν δυνατά για την επόμενη ημέρα; Ο Μιχάλης Γρηγορίου (κλασικά) και ο ...Μάκης Χάβος! 

>>> Μάλιστα και με την μια και με την άλλη προπονητική υποψηφιότητα μεθοδεύεται να αναλάβει πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Βασίλης Τοροσίδης! Κοινώς τον ... σπρώχνουν.

>>> Γνωστό πως ο ΜΠΕΡΝΑΡ: είναι το κορυφαίο συμβόλαιο στον φετινό Παναθηναϊκό αφού έχει καθαρές αποδοχές για την τρέχουσα σεζόν κοντά στο 1.200.00000 ευρώ. Βέβαια πήρε άλλο 1.000.000 ευρώ από την αραβική ομάδα για να σπάσει το "χρυσό" deal.

>>> Για την δεύτερη χρονιά του (2023-24) όμως, στον Παναθηναϊκό, ο Μπερνάρ βάσει συμφωνίας θα εισπράξει 2.000.000!!  

>>> Μόνο που όπως φαίνεται το υπάρχον συμβόλαιο του Βραζιλιάνου σταρ, θα... δυσκολέψει την ανανέωση συμβολαίου του Αϊτόρ, δηλαδή του κορυφαίου παίκτη και σκόρερ στην μέχρι τώρα πρωταθληματική πορεία των "πράσινων"! 

>>> Ο Αϊτόρ και ο Ισπανός ατζέντης του γνωρίζουν τα παραπάνω ποσά, με τον Μποτίνες να δείχνει...άγριες διαθέσεις προκειμένου ο πελάτης του να απογειώσει τις ετήσιες αποδοχές του απο τα 400 χιλιάρικα σε 7ψηφιο ποσό

>>> Αν πιστέψουμε αυτό που κυκλοφορεί στην ελληνική πιάτσα agents o εκπρόσωπος του Αϊτόρ έχει... βάλει στο μάτι τις φετινές αποδοχές του Μπερνάρ. Κοινώς έχει "μπετάρει" τις απαιτήσεις του για το νέο συμβόλαιο στο 1.200.00 ευρώ σε ετήσια βάση!!!

>>> Τώρα αν στην πορεία της διαπραγμάτευσης υποχωρήσει και έρθουν... εκπτώσεις δεν το αποκλείω αλλά για τον Παναθηναϊκό και την υπόλοιπη Big 4 δεν πρόκειται να πέσει κάτω απο το εκατομμύριο. Πόσο μάλλον εφόσον το... προϊόν (Αϊτόρ) συνεχίσει και τελειώσει αναλόγως την σεζόν. 

>>> Η σεζόν που κάνει ο Αϊτόρ, σε συνδυασμό με την ηλικία του και το ο τι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δημιουργούν το πλέον ελκυστικό πακέτο, πάνω στο οποίο ένας έξυπνος (ως προς την ελληνική πραγματικότητα) και ισχυρός (στην διεθνή αγορά/πιάτσα) ατζέντης, μπορεί να κάνει "χοντρό παιχνίδι" για να εκτοξεύσει το κασέ του πελάτη του. 

>>> Κι αυτό ξεκίνησε ήδη να κάνει ο agent Μποτίνες. Μεταξύ άλλων χρησιμοποιώντας ως συγκριτικό επιχείρημα τα λεφτά του Μπερνάρ στον ΠΑΟ ή το ποσό που ανανέωσε ο αντίστοιχης θέσης Ζίφκοβιτς στον ΠΑΟΚ (1,2 εκ. τον χρόνο) ή αυτά που παίρνουν ο Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό και ο Τσούμπερ στην ΑΕΚ (πάνω κάτω από 1,1 εκατ.)!!

>>>  Ο Ισπανός ατζέντης του Αϊτόρ είναι αυτός που μέσα σε μια... νύχτα χάλασε την σίγουρη μεταγραφή του Φερνάντες από τον Βόλο στον ΠΑΟΚ για να τον πάει στην ΑΕΚ (με την οποία είχε συμφωνήσει από πριν!). Κι ενω προηγουμένως εκμεταλλεύτηκε την πρόταση της Αχμάτ Γκρόζνι στον Μπέο, βάζοντας τον Φερνάντες να αρνηθεί την...Ρωσία!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Ψίθυροι" για αποχώρηση κορυφαίου άσου στο Λιμάνι - Τεράστιο συμβόλαιο - "Βρέθηκε" ο αντικαταστάτης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags