Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τελειώνει ο... Γολγοθάς για Μιχαηλίδη - Τότε σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει ο Ραζβάν
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-21 21:43:00

Τελειώνει ο... Γολγοθάς για Μιχαηλίδη - Τότε σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει ο Ραζβάν

Sportdog Team
Τελειώνει ο... Γολγοθάς για Μιχαηλίδη - Τότε σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει ο Ραζβάν

Ένα από τα πιο ευχάριστα και σημαντικά νέα για τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, αναμφίβολα, είναι η επιστροφή του Γιάννη Μιχαηλίδη στις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του μετά από αρκετούς μήνες, αφήνοντας πίσω του το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Απρίλιο.

 

ΠΑΟΚ: Ένα από τα πιο ευχάριστα και σημαντικά νέα για τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, αναμφίβολα, είναι η επιστροφή του Γιάννη Μιχαηλίδη στις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του μετά από αρκετούς μήνες, αφήνοντας πίσω του το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Απρίλιο.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου αποχώρησε με σοβαρό πρόβλημα από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των πλέι οφ κι από την πρώτη στιγμή, ήταν ξεκάθαρο πως επρόκειτο για σημαντικό θέμα. Η διάγνωστη έδειξε ότι υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Στα μέσα Απριλίου ο Μιχαηλίδης ταξίδεψε αρχικά στην Πορτογαλία, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση και κατόπιν, επέστρεψε στην Ελλάδα για να μπει στο επόμενο στάδιο της αποθεραπείας του, σε ένα αρκετά δύσκολο διάστημα με πολλή δουλειά στο γυμναστήριο.

Πήρε την απόφαση για να ακολουθήσει την ομάδα το καλοκαίρι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, συνεχίζοντας τον «Γολγοθά», θέλοντας να παραμείνει μαζί με τους συμπαίκτες του για να αισθάνεται μέλος της ομάδας. Καθημερινά έδινε τη δική του μάχη και μετά την Ολλανδία. Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας τις επίσημες υποχρεώσεις τους κι ο Μιχαηλίδης, ακολουθούσε το δικό του, ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο και τρέξιμο, ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούσε.

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν το παραμικρό και βήμα-βήμα, έφτασε η στιγμή της επιστροφής, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει έναν ακόμη σημαντικό λόγο να χαμογελάει. Στον ΠΑΟΚ, αλλά και ο ίδιος ο νεαρός κεντρικός αμυντικός μετρούσαν εδώ και καιρό αντίστροφα και πλέον, ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονείται κανονικά με την ομάδα, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Το διάστημα της διακοπής για το Μουντιάλ που έρχεται θα τον βοηθήσει να ανακτήσει την καλή φυσική κατάσταση και στην συνέχεια να μπορεί να είναι στην διάθεση του Λουτσέσκου για τα παιχνίδια στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags