Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπαρτ Σένκεφελντ: Οι σταθερές που αποτελούν τη βάση του γι’ αυτό το έως τώρα 9/9 στο πρωτάθλημα.
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-25 18:41:00

Ο ηγέτης του φετινού Παναθηναϊκού έχει όνομα και επίθετο!

Ο ηγέτης του φετινού Παναθηναϊκού έχει όνομα και επίθετο!

Ο Παναθηναϊκός καταφέρνει ν' αναδεικνύει συνεχώς νέους πρωταγωνιστές από εβδομάδα σε εβδομάδα, όμως την ίδια στιγμή έχει κάποιες σταθερές που αποτελούν τη βάση του γι' αυτό το έως τώρα 9/9 στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα, καταφέρνοντας κάθε φορά ν' αναδεικνύει νέους πρωταγωνιστές. Στην αρχή τον "κουβάλησε" ο Αϊτόρ, στη Λαμία πρωταγωνίστησαν Μπερνάρ-Παλάσιος, με τον Άρη Βέρμπιτς-Σπόραρ. Σε όλη αυτή τη διαδρομή, πάντως, η ομάδα έχει κάποιες σταθερές που αποτελούν τη βάση της γι' αυτό το έως τώρα 9/9.

Ο ηγέτης του φετινού Παναθηναϊκού έχει όνομα και επίθετο! Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ ήταν (μαζί τον Βέρμπιτς) ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου στο ματς με τον Άρη. Δεν έχασε φάση στην άμυνα, στα λάθη του Σάντσες στο πρώτο μέρος έσωσε με καθοριστικές επεμβάσεις την ομάδα του, ενώ για ακόμα μία φορά βοήθησε πολύ στο build up από την άμυνα στην επίθεση.

Η ηγετικότητα, όμως, δεν προκύπτει μόνο από τα παραπάνω. Ενδεικτικά μόνο, στη φάση του 56ου λεπτού με το σκληρό μαρκάρισμα του Ετέμπο στον Βέρμπιτς και τη σύρραξη που ακολούθησε μεταξύ Πέρεθ-Ιτούρμπε, ο Σένκεφελντ ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού που έτρεξε για να υπερασπιστεί τους συμπαίκτες του. Μπήκε μπροστά, και ας τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, στο τέλος της ημέρας έκανε αυτό που έπρεπε ως ένας από τους αρχηγούς.

Φυσικά, ο κόσμος τα αναγνωρίζει όλα αυτά και μόνο τυχαία δεν είναι η αγάπη που του έχει. Αρκεί κανείς να βρεθεί στη Λεωφόρο μετά το τέλος των αγώνων, για να δει το "δέσιμο" που έχουν αναπτύξει μαζί του οι φίλοι των Πράσινων.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags