Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα πλάνα του Μίτσελ - Παραμένει... αίνιγμα η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για Φράιμπουργκ
| 2022-10-26 23:49:00

Αυτά είναι τα πλάνα του Μίτσελ - Παραμένει... αίνιγμα η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για Φράιμπουργκ

Sportdog Team
Αυτά είναι τα πλάνα του Μίτσελ - Παραμένει... αίνιγμα η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για Φράιμπουργκ

O Ολυμπιακός δίνει τελικό με την Φράμπουργκ και ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει ανοίκξει τα χαρτιά του για τους παίκτες που θα παρατάξει στη Γερμανία.

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ μετά από το άνετο διπλό του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού προσπαθεί να βρει το κατάλληλο πλάνο για να... δραπετεύσει με το διπλό η ομάδα του από τη Γερμανία και να μείνει ζωντανό το όνειρο του να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη και μετά το Μουντιάλ.

Για αυτό τον λόγο έχει αλλάξει αρκετές φορές τις σκέψεις του. Πάντως, όλα δείχνουν πως καταλήγει στο να δώσει φανέλα βασικού στον Ιν-Μπομ Χουάνγκ, ο οποίος με τις πρόσφατες εμφανίσεις του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Μπορεί μέχρι στιγμής οι Μπουχαλάκης και Κουντέ να εμφανίζονταν ως σίγουροι για την δυάδα των χαφ, όμως ο Νοτιοκορεάτης είναι πολύ πιθανό να πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο Europa League, από την άφιξη του Μίτσελ και έπειτα. 

Επομένως σε περίπτωση που ο Ισπανός επιλέξει να βάλει και τους τρεις ποδοσφαιριστές τα σενάρια είναι δύο. Είτε να παίξει 3-5-2, με Μπουχαλάκη, Κουντέ και Χουάνγκ στην τριάδα των χαφ και επιθετικό δίδυμο τους Ελ Αραμπί και Γκάρι Ροντρίγκες (σε ρόλο δεύτερου επιθετικού), είτε να επιλέξει το 4-3-3 στο οποίο θέση θα διεκδικήσουν και οι Μπιέλ με τον Μασούρα.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο θα παίξει και το αν ο Μπα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, αφού σε  περίπτωση που δεν θα είναι διαθέσιμος, τότε ο Μίτσελ αναγκαστικά θα πάει σε τετράδα στην άμυνα, με τους  Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά και Ντόι να παίρνουν φανέλα βασικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για έξι μήνες στον Άρη ο Αμπουμπακάρ - Χοντρό παιχνίδι με Μαντσίνι για Γενάρη- Πρόταση για Μπράμπετς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags